Legaturi primejdioase de Pierre Choderlos de Laclos

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
273

Voteaza & Distribuie

Descriere

LEGATURI PRIMEJDIOASE


ADAPTAREA SCENICA A CELEBRULUI ROMAN FRANCEZ PE SCENA TEATRULUI MAGHIAR


Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timisoara prezinta marti, 25 ianuarie de la ora 19:00, in Sala Mare musical-ul Legaturi primejdioase, cea de-a patra premiera din aceasta stagiune.Legaturi Primejdioase


Intrigi innodate. Seductie. Iubire. Deziluzie. Ura. Noblete. Razbunare. Pasiune. Lupta. Cu alte cuvinte, culmi ale firii care esentializeaza tema textului Legaturi primejdioase de Pierre Choderlos de Laclos. Acest roman epistolar sta la baza piesei omonime scrisa de Kiss Csaba. Continuand colaborarea cu Teatrul din Novi Sad, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" i-a invitat pentru aceasta productie pe regizorul Puskás Zoltán si pe dramaturgul Gyarmati Kata, artistii care au pus in scena Ai lav iu, musicalul de mare succes al stagiunii trecute, laureat cu premiul pentru Cel mai bun spectacol de divertisment la Festivalul Teatrelor Maghiare de la Kisvárda (Ungaria). La dorinta regizorului de a monta piesa ca musical, echipa a devenit internationala, deoarece s-a intregit cu Erős Ervin (Serbia) si Andres Mariano Ortega (Argentina) – autorii muzicii din spectacol, versurile fiind semnate de Gyarmati Kata (Serbia), coregrafia de Bojana Mišić (Slovenia), iar corepetitor este Csibi Andrea.


Legaturi primejdioase


Legaturi primejdioase de Pierre Choderlos de Laclos


O provocare irezistibila de a va lasa cuprinsi de involburatele jocuri ce duc, inevitabil la tarmurile iubirii… Un spectacol cu si despre extremele firii. Pe scurt, Legaturi primejdioase!


Din distributie fac parte: Éder Enikő, Molnos András Csaba, Tasnádi-Sáhy Noémi, Borbély B. Emília, Tar Mónika si Kiss Attila. Decorul spectacolului este realizat de scenografului Albert Alpár, iar costumele poarta amprenta lui Puskás Zoltán.


Dupa premiera, urmatoarele reprezentatii vor avea loc in zilele de 6 si 22 februarie, de la ora 19.


Spectacolul este recomandat persoanelor peste 18 ani!


spectacolul Legaturi primejdioase de Pierre Choderlos de Laclos


spectacolul Legaturi primejdioase pe scena Teatrului Maghiar


Biletele se pot procura de la casa de bilete a teatrului. Pretul maximal al unui bilet este de 16 lei si 8 lei cu reducere. Va atragem atentia ca rezervarile isi pierd validitatea cu 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. De aceea, va rugam sa le procurati in timp!


Orarul Casei de bilete: zilnic intre orele 10-13, iar in zilele de miercuri si vineri si intre orele 17-19, sau cu o ora inaintea spectacolului. Adresa: str. Alba Iulia nr. 2, telefon: 0356-450.606, e-mail: ticket@tm-t.ro.