Laser tag in Iulis Mall

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
214

Voteaza & Distribuie

Descriere

In fiecare umbrã, la fiecare colt, pericolul pandeste! Inima bate cu putere, iar adrenalina invadeazã tot corpul. Misiunea trebuie indeplinitã cu orice risc! Nu este vorba despre un joc pe computer, dupã cum ati fi tentati sã credeti. Este vorba despre experienta pe care o veti trãi, din 11 decembrie 2009, incepand cu ora 12, in locatia LASERLAND, amenjatã in noua zonã pentru copii din Iulius Mall Timisoara.


Laser Tag, cãci asa se numeste jocul, este un gen de paintball indoor de tip combat sau, mai simplu, un fel de Counter Strike transpus in realitate. Participantii primesc o armã de manã care emite o razã infrarosu si un costum (de cele mai multe ori o vestã) care receptioneazã semnalul emis de armã si pornesc, individual sau in echipã, intr-o aventurã cu multe piedici si efecte speciale. Inamicii sunt eliminati
doar virtual, arma cu laser neprovocand durere fizicã, deoarece functioneazã ca un sistem infrarosu asemãnãtor celui folosit de telecomenzi, fiind complet inofensiv. Munitia este nelimitatã, tot ce trebuie sã facã jucãtorul este sã tinteascã punctele luminoase de pe vestele adversarilor.


Software-ul de monitorizare aplicat pe veste inregistreazã activitatea tuturor participantilor, astfel incat, la finalul jocului, fiecare participant poate afla de cate ori a fost impuscat, de cãtre cine, cate focuri a tras, precum si cat de eficient a fost in luptã.


Arena Laser Tag din LASERLAND, cu o dimensiune impresionantã de 450 mp, este amenajatã in stilul Armagedon, cu luminã UV totalã si mult fum, singurele elemente vizibile fiind desenele SF de pe peretii labirintului, vestele jucãtorilor si razele laser emise de arme.


Apãrut in urma celui mai de succes film S.F. - Star Wars, Laser Tag se adreseazã persoanelor cu varsta de peste 6 ani, amatoare de adrenalinã, combat, miscare si spionaj. Ideal pentru activitãtile de team building, Laser Tag este adesea folosit si de trupele speciale pentru antrenament si aplicarea strategiilor de luptã.
LASERLAND, una dintre cele mai mari locatii de acest gen din Romania, cu o suprafatã de 600 mp, cuprinde, pe langa arena de joc, si un Lounge Bar cu o capacitate de 40 de persoane.


O partidã costã 5 RON, pentru 20 de minute de joc. Elevii si studentii beneficiazã de o reducere de 20%, o echipã gata formatã plãteste cu 30% mai ieftin, iar douã echipe gata formate beneficiazã de un discount de 40%. Zilnic, intre orele 10-12 se organizeazã Happy Hours, pretul pentru primul joc fiind redus cu 50%, iar al doilea joc consecutiv costã numai 5 RON. Kids Party on the Move este un eveniment special creat pentru copiii care doresc sã petreacã timpul liber intr-un mod original.