Lansarea oficiala a albumului From The Sun in Romania

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
246

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lansarea oficiala a albumului From The Sun in Romania va avea loc luni, 16 februarie, ora 12:00, la Carturestiul din strada Arthur Verona 13-15.

Evenimentul este organizat de A&A Records in parteneriat cu ARTmania.

Vor fi prezenti alaturi de Vonda Shepard si membrii trupei sale: Michael Urbano, Jim Hanson si James Ralston.

Vonda Shepard a inceput seria de concerte din turneul european From The Sun. Primul eveniment a avut loc joi, 29 ianuarie, in Koblenz, un mic oras din Germania. Vonda Shepard va concerta in Europa pana in luna martie. 23 de reprezentatii sunt planificate pentru promovarea albumului From The Sun.

Artista va ajunge in Romania dupa ce va vizita Germania, Olanda, Cehia, Austria si Elvetia pentru a sustine concertul de la Sala Palatului. ARTmania prezinta evenimentul din Bucuresti chiar in saptamana dintre Valentine\'s Day si ziua Dragobetelui romanesc, 24 februarie. Spectacolul oferit de Vonda este cadoul nostru pentru luna indragostitilor.

From The Sun a fost compus la sase ani dupa ultimele inregistrari din studio pentru Ally McBeal. From the Sun este cea mai buna compozitie a cantaretei new yorkeze. Albumul a fost realizat in colaborare cu Mitchell Froom, renumit producator si artist.

Vonda a colaborat pentru acest album cu nume binecunoscute din lumea muzicii: chitaristul James Ralston (a cantat cu Tina Turner), basistul Jim Hanson (i-a acompaniat pe Johnny Cash si Bruce Springsteen) si bateristul Matt Chamberlain (David Bowie, Tori Amos, John Mayer).