Lansare de carte Jose Maria Paz Gago la Cartea de nisip

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
172

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sambata, 7 noiembrie, la ora 18:00, Cartea de nisip va invita la intalnirea cu José María Paz Gago si Manualul pentru indragostirea printeselor

Ca universitar spaniol prestigios, ca Secretar General al Asociatiei Internationale de Studii Semiotice create de Umberto Eco, ca autor al unor carti de referinta in domeniul teoriei literaturii si a semioticii precum Semiótica del Quijote (Amsterdam, 1995) si La máquina maravillosa. Tecnología y arte en el Quijote (Madrid, 2006), José María Paz Gago este binecunoscut in mediile academice romanesti.

Scriitorul José María Paz Gago, in schimb, devine abia acum cunoscut publicului romanesc, prin volumul de versuri Manual pentru indragostirea printeselor, tradus in limba romana de Christian Tamas, aparut anul acesta la Editura Ars Longa si recompensat cu Placheta de Excelenta a Festivalului International "Lucian Blaga", editia a XXIX-a 2009.

Intalnirea cu semioticianul si poetul José María Paz Gago este un eveniment prezentat de Ilinca Ilian si Tudor Cretu, recitat de Silviu Vacarescu, cantat de Alina Giurgiu si ilustrat de Lorena Garoiu si Oana Furca.