Kevin Batchelor vine la SPEAK BUSINESS

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
381

Voteaza & Distribuie

Descriere

Kevin Batchelor, head trainer Pilgrims Marea Britanie:

"Comunicarea in mediul international de business nu inseamna doar cunoasterea gramaticii limbii engleze"

Kevin Batchelor, head trainerul Pilgrims UK considera ca managerii romani nu si-au atins potentialul maxim de comunicare in limba engleza, fapt care le poate afecta oportunitatile de business in mediul international. Potrivit trainerului, comunicarea de business nu inseamna doar folosirea corecta a gramaticii limbii engleze, ci si „claritatea, concentrarea si increderea" cu care acestia sutin prezentarile. Kevin Batchelor va veni in Romania pe 18 noiembrie pentru a sustine o prezentare despre modul in care managerii isi pot atinge potentialul maxim de comunicare in limba engleza. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 10.00 la hotel Marriott, sala Galati, fiind gratuit pentru toti managerii de companii si directorii de resurse umane.

„Cursul Pilgrims ofera incredere pentru angajatii care vor sa comunice si sa vorbeasca fara stres in engleza. Dezvolta abilitatile angajatilor de a face diferenta in compania pentru care lucreaza si le permite sa acceseze potentialul de comunicare. Cursurile noastre se concentreaza pe dezvoltarea eficientei personale de a comunica in mod liber, la orice nivel de limba pe care il au in prezent" spune Kevin Batchelor, head trainer Pilgrims UK.

Avantajele cursurilor neconventionale de limba engleza ofera rezultate pe termen mediu si lung companiilor care aleg sa investeasca in abilitatile de prezentare ale angajatilor sai. Potrivit statisticilor, peste 75% dintre managerii companiilor care au urmat cursuri de comunicare in limba engleza sustin ca au reusit sa-si dubleze numarul de parteneriate internationale pe parcursul anului urmator.

„Increderea in abilitatile de comunicare este vitala pentru obtinerea unui feedback pozitiv din partea partenerilor nostri. Managerii de top se gasesc adesea in situatii in care trebuie sa negocieze, sa prezinte noi planuri, proiecte, rapoarte privind cifrele de afaceri. In astfel de situatii este foarte important ca mesajul transmis sa fie clar astfel incat sa fie cat mai usor inteles de audienta. De aceea, cursul Pilgrims ofera o metoda alternativa la cursurile traditionale de limba engleza, oferind notiuni despre strategiile de comunicare eficienta la locul de munca. In plus, Pilgrims nu ofera doar notiuni teoretice, ci prezinta si aplicatii practice care aduc un plus de vitalitate si transforma un simplu curs intr-o metoda de invatare distractiva si usoara. Trainingurile Pilgrims incurajeaza oamenii sa depaseasca barierele personale si sa-si atinga adevaratul potential" a mai declarat Kevin Batchelor.

Kevin Batchelor va sustine in data de 18 noiembrie o prezentare in cadrul evenimentului „Speak Business", organizat de Creative Business Management in parteneriat cu Pilgrims Marea Britanie. Programul include module de discutii pe tema "Gestionarea comunicarii in afaceri in limba engleza".

Kevin Batchelor este un coach si un trainer experimentat cu background in training management, business si transformare personala. Acesta aduce o abordare diferita si neconventionala punand in centrul procesului de invatare studentul. Principala sa caracteristica este privirea pozitiva asupra vietii care ii motiveaza si inspira pe oameni sa atinga rezultate exceptionale.