Julio Iglesias concerteaza pentru prima data intr-o sala de spectacol din Romania

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
209

Voteaza & Distribuie

Descriere

Julio Iglesias concerteaza pentru prima data intr-o sala de spectacol din Romania


Intr-o atmosfera romantica de neuitat, celebrul cantareț spaniol, Julio Iglesias va cuceri inca o data publicul din Romania, cu o performanța inegalabila ce se va desfașura pe 24 octombrie a.c. la Sala Palatului din București.


Organizat de International Best Project, concertul din acest an are la baza un atuu esențial, extrem de important atat pentru interpret, orchestra acestuia, precum și pentru auditoriu. Fața de reprezentațiile anterioare din Romania, susținute in spații amenajate in aer liber, Julio Iglesias a ales de aceasta data sa concerteze intr-o sala de spectacol cu acustica adecvata, fapt ce le va garanta spectatorilor o experiența muzicala fascinanta.Prin urmare, fanii artistului din Romania vor beneficia in aceasta toamna de un concert LIVE gradios, din programul caruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale artistului, „Baila Morena", „Guantanamera", „La Carretara" ,„El Amor" sau „Aqua dulce, aqua sala„.


Mai multe detalii despre concertul Julio Iglesias de la Sala Palatului, disponibile pe http://www.vreaubilet.ro/. Concertul din 24 octombrie, reprezinta a 12-a revenire a artistului spaniol pe scenele din Romania, cel mai recent avand loc anul trecut la Bucuresti.


Incepand cu data de 5 august 2013, admiratorii celebrului artist Julio Iglesias isi pot cumpara biletele pentru premiera concertului de la Sala Palatului, eveniment programat pe data de 24 octombrie.


Biletele au fost puse in vanzare in exclusivitate prin reteaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center etj.2, la casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International - Libraria Eminescu, precum si in magazinele EuroGSM din Unirea Shopping Center – parter( aripa centrala), zona Dorobanti - B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, zona Lujerului in incinta Hypermarketului Cora Lujerului, zona 1Mai in B-dul Ion Mihalache, nr. 92, la Sala Palatului și online pe www.vreaubilet.ro


Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel:


- Categ 4: 200 Ron

- Categ 3: 250 Ron

- Categ 2: 290 Ron

- Categ 1: 390 Ron

- VIP: 500 Ron


Fii la curent cu cele mai interesante informatii despre concertele din Romania.