James Blunt - Moon Landing World Tour

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
1018

Voteaza & Distribuie

DescriereFestivalul International de Muzica si Arta Transilvania – TiMAF 2014 va include Romania in turneul mondial oficial sustinut de artistul britanic James Blunt "Moonlanding World Tour 2014". Concertul va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj – Napoca, in data de 31 octombrie 2014 si este principalul eveniment al TiMAF 2014.


Cu aproximativ 17 milioane de discuri si 20 de milioane de single-uri vandute in intreaga lume, castigator a doua premii Brit Awards, doua premii Ivor Novello si de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai indragiti artisti, muzica acestuia clasandu-se in primele pozitii ale top-urilor muzicale de specialitate din intreaga lume.


Moon Landing este cel de-al patrulea album al lui James Blunt. Acesta nu este un album despre vise si despre prima iubire. Este despre imaginea din oglinda a baiatului care era, si barbatul care a devenit si in acelasi timp despre revenirea la radacini si redescoperirea procesului de comunicare prin muzica, proces care ofera emoție directa și onestitate fara prea multe complicații.Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe: http://timaf.com/james-blunt/


Bilete: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5321


https://www.myticket.ro/evenimente/james-blunt-sala-polivalenta-cluj-napoca-30-octombrie-2014.html
Biletele sunt disponibile și la magazinele Germanos, Inmedio, Diverta si Posta Romana.