Iulius Mall Timisoara gazduieste campania \'Poti Si Tu!\'

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 8 ani si 1 saptamana
Vizualizari
213

Voteaza & Distribuie

Descriere

Campania "Poti si Tu!" soseste la Iulius Mall Timisoara! In perioada 5-8 august, Asociatia "Little People" Romania cheama la actiune fiecare cetatean din Timisoara sa se alature luptei impotriva cancerului la copii, achizitionand o bratara galbena cu inscriptia "TEMERARII - stiu ca se poate – Poti Si Tu!", ce simbolizeaza tratarea cu succes a bolii.


Voluntarii imbracati in galben ii asteapta zilnic pe vizitatorii Iulius Mall, intre orele 10.00-22.00, la demisol in zona Sarra Blu sau le etaj, in zona Carturesti. Copiii sunt invitati la "coltul creativ", special amenajat pentru ei in zona KidsLand, precum si la cortul amenajat in Piata Libertatii din Timisoara. Tot in zona Sarra Blu’ din Iulius Mall va fi organizata conferinta de presa, ce va avea loc joi, 5 august, ora 10.00, unde vorbitori vor fi Katie Rizvi, vicepresedintele Asociatiei "Little People" si fondator al clubului Temerarii, un reprezentant al Primariei Municipiului Timisoara si o persoana din partea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii ,,Louis Turcanu".


Gheorghe_Hagi_sustine_Campania_Poti_Si_Tu!


"Temerarii" este clubul adolescentilor romani care au invins cancerul, infiintat de Asociatia "Little People" in anul 2006. Este singurul si cel mai mare club de acest gen din tara, numarand peste 150 de membrii din 30 de localitati. Aici se organizeaza in mod constant activitati si evenimente pentru a sprijini tinerii in tranzitia lor catre o viata de adult plina de succes.


Campania este unica in Europa de Est si Centrala prin viziunea pozitiva asupra tratarii cu succes a cancerului la copii, prin raspandirea mesajului supravietuirii, informand si implicand in acelasi timp comunitatea. Printre sustinatorii campaniei se afla actrita Oana Pellea, Gheorghe Hagi, Ambasadorul Marii Britanii – Excelenta Sa Robin Barnett, Razvan si Dani, echipa de fotbal Liverpool si multe alte personalitati, alaturi de peste 8.000 de cetateni ai Romaniei.


Oana_Pellea_sustine_Campania_Poti_Si_Tu!


In Timisoara, Asociatia "Little People" desfasoara din anul 2010 un program de suport al pacientilor prin voluntari instruiti si coordonati care viziteaza zilnic Sectia de Oncopediatrie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu". Voluntarii desfasoara activitati care ii ajuta pe cei mici sa isi depaseasca frica si le ofera oportunitati de joaca si exprimare de sine. Asociatia deruleaza astfel de programe in Cluj-Napoca, Bucuresti si Iasi, interactionand astfel cu toti copiii romani bolnavi de cancer, la un moment dat, pe durata procesului lor de vindecare.


Evenimentul este realizat in colaborare cu Primaria Municipiului Timisoara si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu".