Iulius mall premiaza copiii care se pregatesc de inceperea unui nou an scolar

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
86

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iulius mall premiaza copiii care se pregatesc de inceperea unui nou an scolar


Peste 500 de premii instant pune la bataie Iulius Mall in campania de toamna "Back to School". in perioada 9-19 septembrie 2010, primii 50 de clienti ai magazinelor cu articole pentru copii si spatiilor de joaca din Iulius Mall primesc zilnic premii constand in vouchere pentru distractie si bauturi racoritoare. in plus, in fiecare zi la ora 17.00 se pot castiga fie un DVD portabil util in calatoriile de vacanta, fie o camera foto cu care se pot imortaliza cele mai importante momente din viata, precum inceperea scolii sau a gradinitei.


Bambi, Bambino&Coccodrillo, Bebeloo, Cinderella, Drogheria Magna R&R, Melitu, Picioru’Gras, Premaman, Varunas si Z ii asteapta pe parinti si copii deopotriva cu cele mai noi oferte de distractie si cele mai moderne hainute, incaltaminte, cosmetice si accesorii pentru gradinita sau scoala.


Ai facut cumparaturile? Atunci vino la Centrul de Premiere, situat la etaj in zona pentru copii, cu bonurile fiscale, in valoare cumulata de minimum 100 lei si castigi pe loc fie bauturi racoritoare, fie o ora de joaca la KidsLand, PlayZone sau Fun Studio, ori 20 minute de distractie la Laserland.


Extragerile pentru cele 4 DVD-uri portabile vor avea loc la ora 17.00, in zilele de 9, 12, 16, 19 septembrie, iar cele 7 camere foto isi vor afla castigatorii la ora 17.00, in zilele de 10, 11, 13, 14, 15, 17 si 18 septembrie 2010.


afis