Irina Sarbu & Puiu Pascu Trio la The Ark

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
173

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Live in The Lounge" – cu Irina Sarbu & Puiu Pascu Trio, la The Ark


Serile "Live in The Lounge" continua vineri, 27 mai, de la ora 21:00, cu Irina Sarbu, de aceasta data in concert alaturi de Puiu Pascu Trio.


Irina Sarbu & Puiu Pascu Trio la The Ark


Proiectul Irina Sarbu & Puiu Pascu Trio se bucura de un mare succes, repertoriul fiind alcatuit din piese cunoscute de jazz, samba, bossa nova, tango argentinian, muzica romaneasca interbelica si muzica franceza. Originala este insa interpretarea care, de la o aparitie la alta, este din ce in ce mai spectaculoasa prin expresivitate, improvizatie si imaginatie.


Artista Irina Sarbu, laureata a onorantului Premiu pentru debut la Gala de jazz din anul 2003, este, la aceasta ora, "cea mai delectanta oferta nationala a domeniului", dupa cum apreciaza criticul muzical Daniela Caraman Fotea, comentand un recital in aer liber sustinut de vocalista in cadrul Festivalului International GEORGE ENESCU. Cariera tinerei interprete se construieste ascendent de la un concert la altul, repertoriul se diversifica si se imbogateste, calitatea vocii sale, timbrul special si inconfundabil, bogatia imaginatiei improvizatorice, performanta in acrobatie vocala impunand-o definitiv printre cei mai buni tineri vocalisti romani de jazz.


Irina Sarbu, alaturi de Puiu Pascu, un virtuoz al claviaturii si un maestru al improvizatiei, Ciprian Parghel, absolvent al sectiei de jazz din cadrul Conservatorului Regal din Bruxelles, apreciat ca fiind cel mai valoros contrabasist al generatiei sale si Tudor Parghel, absolvent al aceleiasi facultati, apreciat drept cel mai valoros baterist roman din ultimii ani, va asteapta vineri, 27 mai, in The Ark Lounge, la un concert plin de muzicalitate si dinamism.