Ion Caramitru si Johnny Raducanu in "Dialoguri si fantezii in jazz"

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
208

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ion Caramitru si Johnny Raducanu in:


"Dialoguri si fantezii in jazz" - 30 Mai, ora 19:30 la Palatul National al Copiilor


Spectacolul "Dialoguri si fantezii in jazz" - Ion Caramitru si Johnny Raducanu, ce urma a se desfasura pe 9 mai, la Palatul National al Copiilor, a fost reprogramat pentru data de 30 Mai.


Va informam ca amanarea spectacolului a survenit pe fondul unor probleme de sanatate cu care se confrunta maestrul Johnny Raducanu in aceasta perioada. Pe aceasta cale, Agentia Vreau Bilet ii transmite maestrului mesaje de incurajare si insanatosire grabnica.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere!Contravaloarea biletului pentru acest spectacol se poate recupera de la punctele de vanzare ale Vreau Bilet sau de la Palatul National al Copiilor.


De asemenea, biletele achizitionate raman valabile pentru data de 30 MAI cand vom beneficia de o noua reprezentatie a aceluiasi eveniment – " Dialoguri si fantezii in Jazz".


Cu o distributie ce garanteaza o experienta deosebita, datorita combinatiei armonioase dintre teatru si muzica redata de actorul Ion Caramitru si Johnny Raducanu - veteranul jazz-ului romanesc, spectacolul "Dialoguri si fantezii in jazz" va asteapta pe 30 Mai, ora 19:30 la Palatul National al Copiilor.


Ion Caramitru si Johnny Raducanu in


Reprezentatia se constituie intr-un teatru poetic „in cel mai pur distil", cu muzica urmandu-i respiratia si pasii ori, si mai bine, ispitind cuvantul cu intensitatea unui acord mereu surprinzator. Ion Caramitru si Johnny Raducanu aduc la rampa fragmente de sensibilitate in cheie romantica si sarcastica semnate de Nichita Stanescu, Dan Verona, Petre Stoica, Miron Radu Paraschivescu, Lucian Avramescu si Ana Blandiana.Nu pierdeti un spectacol deosebit pentru care mai puteti inca achizitiona bilete din reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - et. 2 si Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City, de la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro. Preturile variaza intre 50 si 60 de lei, in functie de categoria de loc.