Ioan Gyuri Pascu

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
263

Voteaza & Distribuie

Descriere

IOAN GYURI PASCU IN CONCERT LA EL GRANDE COMANDANTE

Top of the morning la ceas de seara

O noua seara de joi fierbinte se anunta in clubul El Grande Comandante unde artistul Ioan Gyuri Pascu impreuna cu prietenii sai intru muzica buna, Patrick McMullan si Florin Stana, vor sustine un concert de muzica irlandeza. Seara irlandeza va avea loc joi, 19 februarie, ora 21.00, in subsolul 2 al clubului El Grande Comandante, localizat in strada Viitorului nr. 26.

Obisnuit cu gusturile variate ale publicului sau, clubul El Grande Comandante nu se poate da in laturi de la o seara cu specific irlandez si propune prietenilor sai fideli un proiect interesant si bine primit de publicul romanesc. Top of the morning este intalnirea dintre muzica irlandeza si aranjamentele rock, este conexiunea unor talente fara granita:

Paddy McMullan - Belfast (Budapest)- voce, chitara / Florin Stana - Bucuresti a?" mandolin / Ioan Gyuri Pascu - Bucuresti - chitara, voce.

Ioan Gyuri Pascu este un artist complex, binecunoscut publicului roman, albumele sale fiind printre cele mai vandute din Romania iar piesele sale precum Tara arde, It\'s over, nu-i bai figurand printre cele mai ascultate in topul radiourilor.

Patrick McMullan s-a nascut in Belfast, Irlanda de Nord, in anul 1952. A inceput sa cinte inca din 1960, abordand de-a lungul timpului diferite stiluri de muzica, de la folclorul irlandez, pina la blues si rock. A avut numeroase recitaluri si concerte in tari din intreaga Europa, in SUA si in Australia.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche.

De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: Party para la resistencia!.

Pentru informatii si rezervari: 0728.556.043