Porti Deschise la Centrul Silhouette Iasi

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
342

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 5 februarie, incepand cu ora 17.00 VA INVITAM la un eveniment, la fel de important ce va avea loc in IASI. Intitulat "PORTI DESCHISE" acesta va marca inaugurarea Centrului de Slabit, Infrumusetare si Fitness "SILHOUETTE" din Iasi (str. Anastasie Panu nr.27, Bloc MOLDOVA).

Cu aceasta ocazie, echipele de specialisti, medici, kinetoterapeuti ce lucreaza in cadrul lantului Centrelor de Slabit, Infrumusetare si Fitness "SILHOUETTE" din Bucuresti sub conducerea Managerului General LILI BAADDI au prezentat cele mai noi metode de tratamente, infrumusetare si intretinere, ultimele tehnici si produse aplicate in tratamentele de tip SPA, aparatura de ultima generatie, inovatiile revolutionare in materie de manichiura si pedichiura SPA.

Lantul Centrelor de Slabit, Infrumusetare si Fitness SILHOUETTE a inregistrat anul trecut peste 9.000 de clienti numai in Bucuresti si reprezinta un proiect unic, profesionist si cea mai importanta investitie de gen din Romania, creata special pentru a oferi clientilor serviciile, tehnologiile si produsele cele mai noi si mai performante in domeniu.

Lili Baaddi, General Manager al Centrelor SILHOUETTE " (trei in Bucuresti, unul in Constanta si altul la Iasi, ce va fi inaugurat pe 5 februarie) are o experinta de peste 25 de ani in industria cosmeticii si infrumusetarii. Este colaborator al celor mai importante Centre de Infrumusetare din Occident, trainer international de renume si director tehnic al Academie Scientifique de Beaute - Paris. "Conceptul Stiintific al Frumusetii" a fost promovat din 2001 in Romania de Lili Baaddi, care a fost ani la rand proprietar si manager al retelei de Centre de Infrumusetare „Palais des Beaute" din mai multe orase din Maroc, colaborator al celor mai importante Centre de Infrumusetare din Occident, este formator international (cursuri si specializari in terapii faciale si corporale, in comercializarea produselor cosmetice, tehnici si abilitati de comunicare si psihoterapia clientului) in Europa, Canada, America Latina, Magreb, Orientul Mijlociu si director tehnic al Academie Scientifique de Beaute Paris (A.S.P.B), avand o experienta de 25 de ani in domeniul cosmeticii si infrumusetarii. "Toti specialistii pe care i-am format si cei care lucreaza in Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette au inteles ca fiecare persoana este unica in felul ei, deci fiecarui client trebuie sa-i oferi un tratament unic, adaptat dorintelor, iar rezultatele sa-l multumeasca pe deplin. Sfatul unui specialist, al unui medic este esential. El decide care sunt cele mai indicate terapii si produse" – ne-a spus Lili Baaddi care foloseste deja toate tratamentele si terapiile de tip SPA avand ca reper in primul rand saloanele si centrele din Paris.