Internshipuri platite in peste 100 de tari prin AIESEC

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
460

Voteaza & Distribuie

Descriere

Incepand din 1 septembrie studentii si masteranzii sunt invitati sa se inscrie in programul Exchange, program de internship-uri la nivel global, desfasurat de AIESEC Timisoara. Prin acest program, tinerii ambitiosi au sansa de a beneficia de un internship platit, pe domeniul lor de activitate, intr-un cadru international care sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a fiecaruia. Formularele de inscriere pot fi completate pe site-ul http://www.aiesectm.ro/organization/apply.html pana la data de 29 Septembrie.

In fiecare an, AIESEC Timisoara ofera sansa cat mai multor studenti din universitatile timisorene, aradene si lugojene de a patrunde in mediul de lucru international, de a cunoaste oameni din peste 100 de tari si culturi si de a-si descoperi propriile limite. "Generatia noastra este prima pentru care experienta internationala a devenit decisiva pentru accederea intr-o pozitie de management. AIESEC contribuie la formarea liderilor de maine prin programul Exchange. Acum studentii au acces la perspective globale, experiente interculturale si dezvoltare profesionala in IT, inginerie, management, marketing, economie, educatie sau resurse umane. Depinde doar de noi daca alegem sa fim globali atat profesional cat si personal." (Titus Capilnean, Vicepresedinte Comunicare-AIESEC Bucuresti).

Campania de recrutare de noi membri AIESEC, desfasurata de AIESEC Timisoara in aceasta toamna, are ca scop facilitarea unui numar cat mai mare de astfel de oportunitati pentru studenti, atat cei timisoreni, cat si cei din Arad si Lugoj. Forta si impactul acestui program pot fi masurate prin experientele unice traite de fiecare participant in parte: „Ca si Trainee am lucrat intr-o firma de Media Production din Germania, in departamentul IT, cu atributii corespunzatoare studiilor mele si cu destul de multa libertate de a veni cu idei noi. Foarte importanta intr-o astfel de experienta este posibilitatea de a reflecta la propria persoana, de a te intelege mai bine, de a iti descoperi slabiciunile pe care mai apoi sa le indrepti. Cel mai important lucru pentru mine in acest program au fost oamenii, de care te simti legat prin experiente si trairi in perioada programului Exchange si prin amintiri mai tarziu. ". (Cristina Grigorie, 25).

Asadar, AIESEC Timisoara ii asteapta pe studenti sa isi creeze propria lor poveste prin intermediul programului de internship-uri la nivel global, Exchange. Pentru mai multe detalii legate de inscriere, precum si informatii despre program, acestia pot vizita site-ul http://aiesectmx.wordpress.com/about sau pot scrie la adresa claudia.ciuta@aiesec.net.

AIESEC este recunoscuta de ONU ca una dintre cele mai mari organizatii de tineri, la nivel global, cu o experienta de 60 de ani in dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 sucursale in orase cheie. In 2008, AIESEC Timisoara sarbatoreste 15 ani de activitate.