International Children's Day

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
306

Voteaza & Distribuie

Descriere

American Corner Timisoara, Bibioteca Judeteana Timis, in parteneriat cu Asociatia Culturala "Pentagon" si Scoala cu clasele I-VIII Nr. 11 Timisoara, Liceul Teoretic "Logos", Gradinita P.P. Nr. 30 organizeaza "American 1’ st of June" International Children’s Day.

In 31 Mai 2011, intre orele 16.00- 18.30, la American Corner Timisoara - Biblioteca, Judeteana Timis, Piata Libertatii Nr. 3 Etaj 2.

... Avand deja cativa ani buni de cand pun la cale impreuna evenimente dragute, cei de la American Corner Timisoara au initiat si cu acesta ocazie deosebita, o colaborare foarte reusita cu dna Ana-Maria Pandele Andone, actrita la Teatrul National Timisoara, manifestare menita sa sarbatoreasca bucuria de a fi copil.

In perioada magica a sosirii verii si a vacantei, in jurul unei importante sarbatori, prezente pretutindeni in lume – Ziua Internationala a Copilului – ne adunam cu mic cu mare in "Coltul american", deopotriva copii si parinti, pentru a sarbatori impreuna printr-un eveniment cu adevarat special si magic... o zi de neuitat...

In acest an avem in plan sa facem taraboi mare, mare, sa ne jucam nu doar in binecunoscuta sala de la American Corner, ci sa iesim cu totii in curtea Bibliotecii Judetene, unde sa desenam, sa ne jucam, sa ne distram impreuna...

Spatiul ii va astepta pe micuti decorat cu o multime de baloane colorate – in culorile steagului american - deh – ne vom costuma in personaje vesele si jucause si-i vom intampina pe ritmuri pline de veselie si buna dispozitie.

Vom calatori impreuna cu Scaparici prin lumea povestilor si vom viziona o videoproiectie a unui fragment din filmul sau preferat: "Maria Mirabela" .

Foarte important : vom putea parcurge « Sotronul viselor » - un punct extrem de de interesant, in care fiecare numar al sotronului devine un moment artistic deosebit.
... Ne vom pune cu totii dorinte de ziua copiilor, intr-un moment surpriza, denumit "Caruselul dorintelor": Colecta scrisori si lansare baloane/scrisori.

Atelierul de creatie este deja inceput de zile bune : copiii au lucrat cu drag si spor incepand cu data de 15 mai si acum vom expune toate creatiile lor sub titlul « Copilarie fericita » . Dar si la evenimentul nostru, cei mai talentati si dibaci mici artisti plastici, vor avea ocazia sa-si arate dibacia si dexteritatea.

Fireste, nu vor lipsi muzica si dansul, scenetele de teatru tematice, atat in limba romana cat si in limba engleza, jocurile interactive, concursurile si trucurile specifice. La final participantii copii vor fi rasplatiti cu diplome si cadouri specifice si vor degusta din bunatatile puse la dispozitie de organizatori, intr-un mic coctail.

Vom face cele mai trasnite fotografii, avand cele mai trasnite coafuri si vom fi siguri ca abia asteptam sa vina din nou 1 Iunie la American Corner…

Va asteptam cu drag!!