Intalnirea broscutelor

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
612

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asociatia VW Kafer Club din Timisoara organizeaza, in perioada 23-25 mai 2008 un eveniment dedicat posesorilor si iubitorilor celebrelor broscute VW...
Intins pe 3 zile, evenimentul aflat la a doua editie include parade, concursuri, tombola, dar si distactie pentru participanti. Sunt asteptati peste 70 de proprietari de broscute din tara si strainatate.
Cei care vor lua parte la eveniment se vor intalni vineri, 23 mai 2008, in parcarea CC Terra din Timisoara, intre orele 15:00 si 19:00. Se va pleca apoi spre Dumbravita, unde ziua se va incheia cu o parada pe timp de noapte, Mc si Dj si cu un Party Beer Time.
Sambata, 24 mai 2008, participantii vor avea o serie de concursuri la Dumbravita, acestea fiind programate intre orele 12:00 si 14:00. Pe parcursul zilei se va organiza o tombola si o parada. Cunoscatorii isi vor putea demostra maiestria in prepararea gulasului, iar seara vor fi anuntati castigatorii concursurilor. Ziua a doua se va incheia cu o noua petrecere.
Duminica se va pleca inspre Timisoara, unde la amiaza va avea loc o parada in centrul orasului. Dupa pranzul de la Dumbravita, de la ora 14:00, participantii vor pleca inspre case.

Cei care vor sa participe la eveniment pot obtine mai multe detalii de la Asociatia VW Kafer Club din Timisoara, apeland numarul de telefon 0742 / 111.448.