Inscrieri pentru cursuri standard de limba germana

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 10 ani si 10 luni
Vizualizari
310

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cursuri standard de limba germana pentru adulti, adolescenti si copii, si curs de germana medicala: inscrieri intre 10 si 14 ianuarie 2011

Centrul Cultural German din Timisoara ofera din nou cursuri standard pentru adultii, adolescentii si copii cu varsta peste 4 ani dornici sa invete limba germana. Pe langa cursurile de insusire a limbii germane, oferta contine si un curs specializat de limba germana in domeniul medical.

Cursurile, sustinute dupa metoda comunicativa, se desfasoara in perioada 17 ianuarie – 25 martie 2011 si au loc la sediul Centrului Cultural German Timisoara. Doritorii, care au cunostinte anterioare de limba germana, au posibilitatea de a sustine in perioada de inscrieri un test scris si oral gratuit, in urma caruia se va face plasarea la nivelul corespunzator.

Prin intermediul metodei comunicative, cursantii pot dobandi cunostinte de limba germana intr-un timp foarte scurt. Copii si adolescentii au posibilitatea sa isi insuseasca limba si cultura germana cu ajutorul unor mici proiecte interactive, prin jocuri, muzica si multa comunicare, toate adaptate grupei lor de varsta. Cursurile sunt completate de materialele moderne, concepute special pentru predarea limbii germane ca limba straina, continand texte originale si situatii din viata cotidiana. Toti cursantii beneficiaza de inscriere gratuita la biblioteca Centrului Cultural German Timisoara, in cadrul careia pot de asemenea sa-si aprofundeze cunostintele dobandite in cadrul cursurilor prin intermediul Centrului de studiu individual.

Pentru a putea dovedi cunostintele dobandite de limba germana, Centrul Cultural German Timisoara ofera cursantilor posibilitatea de a sustine examenele Goethe-Institut, pentru a obtine un certificat recunoscut pe plan international.

Inscrierile se fac personal sau, in cazul minorilor, in compania parintilor sau tutorelui, in saptamana 10 – 14 ianuarie 2011 la sediul Centrului Cultural German din Timisoara, str. Augustin Pacha nr. 2 (intrarea principala din parcarea magazinului Bega, str. Bocsa nr. 2) dupa urmatorul orar : Luni – Vineri : orele 12.00 – 18.00