Inmanarea diplomelor de la cursurile de Operator calculator si Finisor in constructii pentru persoane cu dizabilitati intelectuale

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 ani si 10 luni
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fundatia „Pentru Voi" si Fundatia Romano-Germana (FRG) din Timisoara va invita sa participati luni, 22 decembrie, incepand cu ora 10.30, la sediul Fundatiei „Pentru Voi" (Str. Ion Slavici, nr. 47), la conferinta de presa prilejuita de inmanarea diplomelor persoanelor cu dizabilitati intelectuale care au facut fata cu succes provocarii de a urma cursurile de operator calculator si de finisor in constructii.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „Vreau si pot sa muncesc", finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin programul PHARE 2006 - Coeziune Economica si Sociala - Dezvoltarea Resurselor Umane - Masuri de Incluziune Sociala.

In cadrul conferintei, se vor inmana diplomele celor care au absolvit cele doua cursuri, va fi prezentat continutul modul in care s-au desfasurat cursurile, gretatile intampinate dar mai ales reusitele celor 22 de cursanti. Va vor vorbi despre curs reprezentanti ai Fundatiei „Pentru Voi", ai Fundatiei Romano-Germane, profesori, cursantii dar si educatorii specializati care i-au insotit la cursuri. In final, se vor prezenta celelalte activitati importante ale proiectului „Vreau si pot sa muncesc".