INDITEX deschide Zara, Pull and Bear, Bershka si Stradivarius la Iulius Mall Timisoara

Detalii

Categorie
Promotii
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
296

Voteaza & Distribuie

Descriere

La data de 10 aprilie 2009, Iulius Mall Timisoara va inaugura in premiera pentru zona de vest a Romaniei patru magazine apartinand retailerului spaniol de fashion INDITEX. Zara, Pull and Bear, Bershka si Stradivarius vor completa mixul de chiriasi al celui mai mare mall din vestul tarii, aflat la momentul actual in proces de extindere.

Suntem incantati sa anuntam deschiderea magazinelor Zara, Pull and Bear, Bershka si Stradivarius la data de 10 aprilie. Traficul foarte bun de vizitatori inregistrat de Iulius Mall Timisoara, perspectiva unei perioade optime pentru vanzari, precum si dorinta timisorenilor de a avea aproape renumitele branduri, au facut ca lucrarile de amenajare a celor patru magazine sa se desfasoare in ritm alert", a declarat Cornel Verigut, Managerul Iulius Mall Timisoara.


Cele patru magazine se vor desfasura pe o suprafata de peste 3.200 mp si vor aduce pentru cumparatorii banateni ambianta eleganta a magazinelor occidentale, rafinamentul si distinctia colectiilor INDITEX, renumite in intreaga lume pentru diversitate, calitate si spiritul inovator al design-ului. In urma demararii unui amplu parteneriat cu Iulius Group, retailerul spaniol a hotarat ca cele patru magazine sa isi deschida portile inainte de inaugurarea propriu-zisa a extinderii Iulius Mall Timisoara, programata pentru a doua parte a acestui an.


In urma finalizarii lucrarilor de extindere, Iulius Mall Timisoara va ajunge la o suprafata totala construita de 177.613 metri patrati construiti. Cei 94.613 metri patrati care vor forma noul corp al complexului vor fi structurati pe cinci niveluri, dintre care doua vor fi rezervate unei parcari acoperite, cu o capacitate de 1.000 de locuri. Un alt nivel, respectiv 14.140 de metri patrati este deja inchiriat de compania Auchan, 28.041,43 metri patrati vor fi acoperiti de noi retaileri internationali si nationali, iar alti 3.000 de metri patrati sunt destinati zonei de foodcourt, a carei capacitate va creste la 1.700 de locuri.


Colaborarea dintre INDITEX si compania Iulius Group a inceput in luna octombrie a anului trecut, odata cu inaugurarea in premiera in zona Moldovei, in cadrul Iulius Mall Iasi, a cinci magazine apartinand companiei spaniole (Zara, Bershka, Oysho, Pull and Bear si Stradivarius).


La momentul actual, mixul de chiriasi al Iulius Mall Timisoara cuprinde retaileri precum Mango, Adidas, Guess, Nike, Terranova, Bata, The Body Shop, Lee Cooper, Motivi, Folli-Follie, Lotto, Stefanel, KFC, Pizza Hut, Sprider, Columbia, Benetton, Timberland/Nautica, Etam, Celio, Polo Garage, Mustang, World Class, etc. Odata cu finalizarea lucrarilor de extindere, numarul magazinelor din Iulius Mall Timisoara va creste de la 244 la peste 300.


INDITEX (Industria del Diseno Textil) este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume. Grupul detine in prezent o retea alcatuita din peste 4.280 de magazine in peste 73 de tari din America, Asia, Europa si Africa, si opereaza branduri precum Zara, Zara Home, Pull and Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Oysho si Uterque.