Iepurasul de la Iulius Mall

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
156

Voteaza & Distribuie

Descriere

IEPURASUL DE LA IULIUS MALL ITI POATE ADUCE


UN VOLKSWAGEN POLO - MASINA ANULUI 2010 IN EUROPA


In perioada 19 martie - 3 aprilie 2010, iepurasul aduce in Iulius Mall primavara si o multime de surprize. Clientii fideli pot intra in cursa de Paste pentru marele premiu, un autoturism Volkswagen Polo, dar si pentru multe alte daruri.


Pentru ca shopping-ul sa fie cu adevarat placut, Iulius Mall a pregatit cadouri pentru cei care participa la campania „Un Paste Premiat!". In fiecare zi, cozonaci aromati precum si sticle de vin vor ajunge la primii 50 de clienti. In plus, la extragerea zilnica, un norocos va castiga un televizor LCD Sony cu diagonala de 80 cm sau unul din cele 5 vouchere in valoare de 150 lei fiecare, pentru cumparaturi din magazinele Iulius Mall. Astfel, la cumparaturi de minimum 150 de lei din magazinele Iulius Mall clientii pot participa la tombola de Paste. Suma poate fi cumulata si de pe mai multe bonuri fiscale, singura conditie fiind ca acestea sa fie emise in perioada campaniei.


Extragerile vor avea loc in fiecare zi, in perioada 19 martie – 2 aprilie 2010, la ora 17.00, iar pe 3 aprilie 2010, la ora 12.00, vom afla cine va pleca acasa la volanul unui Volkswagen Polo – „masina anului 2010" in Europa.


Mai multe informatii se pot gasi si pe www.iuliusmall.com/timisoara.


Iepurasul la Iulius Mall