HR Summit

Detalii

Telefon
0740038492
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
621

Voteaza & Distribuie

Descriere

De la orientare către noile tehnologii, la dezbateri constructive. De la know-how internațional până la workshop-uri în cadrul cărora învățam prin joacă. De la bune practice la strategii de evitat, suntem o comunitate în cadrul căreia dezvoltăm, educăm, implicăm. Consecvența cu care de mai bine de 9 ani organizăm HR Summit(cu 2 ani de pauza Covid) ne-a învățat cel puțin 2 lucruri esențiale: importanța comunităților și necesitatea de a ține pasul cu ritmul schimbărilor din piața muncii.

Noua ediție de la Cluj-Napoca îmbunătățește conceptul deja consacrat prin alinierea la cerințele pieței, subiecte de interes, speakeri cu experiența și publicuri ținta emergente. Între sistemul de lucru hibrid și oboseala creată de mediile digitale, fluctuația cifrei de afaceri și incertitudinea economică, liderii resurselor umane se confruntă cu noi provocări.

Pandemia a lăsat ca moștenire o eroziune profundă a relațiilor colegiale în companii, o doză mare de neimplicare din partea angajaților, acestea ducând la efecte negative sau chiar părăsirea companiilor de către angajați, astfel că misiunea departamentelor de resurse umane pare mai dificilă acum, mai mult ca oricând. O nouă ediție HR Summit face radiografia departamentelor de resurse umane, dezbate situații și propune posibile soluții pentru industrie.