Hotii - Teatru 74

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
129

Voteaza & Distribuie

Descriere

Centrul Multimedia TEATRU74 anunta spectacolul cu piesa „Hotii" de Conor McPherson, in regia lui Cristi Juncu, spectacol ce va avea loc sambata, 22 ianuarie 2011, ora 19.00, la sediul TEATRU74 din Cetatea Tirgu-Mures.


Hotii - Teatru 74


In distributie ii intalnim pe Marius Turdeanu, Theo Marton si Catalin Mindru.


Spectacolul « Hotii » a fost invitat anul acesta in cadrul Festivalului National de Teatru ce s-a desfasurat in luna noiembrie a anului trecut la Bucuresti.


"Nu exista nimic mai jalnic decat o statiune litorala iarna, cand nu-i nimeni"


Trei barbati si felul fiecaruia de-a povesti. Trei barbati si detaliile care-i compun, amintindu-si o poveste. Gustul fiecarei gogosi pe care fiecare si-o coace, reinterpretand evenimente din viata care, lasate in aluatul lor, ar putea sa musteasca amarui pe dinauntru.


Hotii


« Hotii » poate fi, dincolo de rememorarea unei intamplari din trecut, o succesiune de fotografii facute la varste diferite, peste care se asterne praf si timp. Ochiul le percepe distantat, rece. Imaginile declanseaza, insa, resorturi necunoscute, care fac privitorul sa se balaceasca surprins intr-o efuziune vulcanica de vorbe care curg, curg, curg.


Conor McPherson e considerat ca fiind unul din cei mai buni dramaturgi contemporani irlandezi. Este, in acelasi timp, si regizor de teatru si film. This lime tree bower a fost ecranizat in 2000, cu titlul de Saltwater, in regia autorului.


This lime tree bower (in traducerea lui Cristi Juncu, Hotii) e unul dintre textele timpurii ale lui Conor McPherson. titlul este luat din poemul cu acelasi nume de Samuel Taylor Coleridge.


Prețul unui bilet intreg este de 10 RON, iar cu reducere (elevi, studenți și pensionari) de 5 RON.


Rezervarile la spectacol pot fi effectuate online pew ww.teatru74.ro