Hansel si Gretel - premiera

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
190

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hansel si Gretel


dupa Fratii Grimm
In data de 15 mai, ora 17, va avea loc prima premiera din stagiunea 2008/2009 a sectiei de papusari din cadrul Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timisoara. Adaptarea dupa povestea Hänsel si Gretel a Fratilor Grimm va fi prezentata in Sala Studio de catre proaspetii papusari ai teatrului, dar si cativa dintre actori.


Perioada de repetitie, inceputa mai devreme, a fost precedata de un workshop tinut de Carmen Marginean, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in domeniu din Romania. Pe durata workshopului, tinerii papusari, impreuna cu cei cativa actori din distributie, au invatat tehnica manipularii marionetelor, primind si informatii despre confectionarea lor.


Spectacolul Hänsel si Gretel va fi un spectacol clasic de papusi, cu marionete, care este recomandat de regizoarea spectacolului, aceeasi Carmen Marginean, publicului cu varsta intre 3 si 99 de ani. Din distributie fac parte: Vass Richárd, Tankó Erika, Páll Anikó Katalin, Nagy Sándor, Tar Mónika si Bonczidai Dezső.


Productia este intregita de muzica minunata a lui Cári Tibor, decorul, costumele si marionetele fiind semnate de Nelu Pitic.


Dupa premiera din 15 mai, spectacolul va putea fi vizionat in cadrul Festivalului Euroregional de Teatru Timisoara (TESZT), in data de 27 mai, ora 11, in Sala Studio a teatrului.


Biletele vor costa 5 lei si s-au pus in vanzare la casieria teatrului: str. Alba Iulia nr. 2., telefon: 0356 450 606, e-mail: ticket@theater-csikygergely.ro, orarul casieriei: de luni pana vineri de la 12 la 17 si cu o ora inaintea fiecarei reprezentații.


Va asteptam cu drag!