HandMaiden - eveniment dedicat femeii creative!

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
122

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cloud Factory prezinta:


"HandMaiden"- Eveniment dedicat femeii creative!


In zilele de 6 si 7 martie 2010, de Ziua Femeii, intre orele 9-19, are loc a doua editie a evenimentului „HandMaiden" prezentat de Asociatia Cloud Factory ce doreste sa promoveze tehniciile obiectelor lucrate de mana. Douazeci de creatori independenti s-au reunit sub numele de Cloud Factory pentru a promova arta handmade.


Incaperile de la subsolul Cafenelei Manufactura (str. splaiul Tudor Vladimirescu nr. 9, in Timisoara) gazduiesc membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie inedita de creatii handmade si workshop-uri pe teme ecologice, pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creatoare.


In cele doua zile de workshopu-uri se vor desfasura: „Pixie’scarf" atelier de pictura pe material textil reciclat sub forma de esarfe, atelier de manufacturat flori de hartie pentru a le oferi femeilor si fetelor. Evenimentul are si o puternica componenta ecologica, promovand reciclarea prin reutilizare. O buna parte din artisti refolosesc materiale vechi si le integreaza in operele lor, conferindu-le astfel o noua utilitate.Cloud Factory este o miscare anti-uniformizare care ofera solutii originale pentru un stil de viata modern. Cei douazeci de artisti s-au adunat in jurul ideii ca fiecare persoana este unica si merita produse unicat prin care sa-si exprime personalitatea. Expozitia de Ziua Femeii continua seria de manifestari care urmaresc sa promoveze comunitatea handmade din vestul tarii, sa o aduca in atentia celor care apreciaza frumosul si originalitatea.


HandMaiden


Pentru cele care doriti sa petreceti Ziua Femeii intr-o atmosfera care celebreaza feminitatea si creativitatea, dar si pentru aceia dintre voi care vor sa ofere un cadou inedit prietenelor si iubitelor, reinoim invitatia la workshop-urile Cloud Factory. Pe intreaga durata a evenimentului, incepand cu orele 15:00, in 6 Martie la cafeneaua Manufactura pe Splaiul Tudor Vladimirescu nr. 9 puteti sa va manifestati creativitatea pictand pe diverse materiale reutilizate, sub indrumarea celor din Clouds.


Esarfele - care fac parte din workshopul Pixie’scarf in 6 martie, orele 18-20 , le primiti cadou din partea noastra pe care le veti putea picta.


De asemenea, puteti admira si rezerva creatii din expozitiile permanente ale artistilor participanti.


Alaturi de esarfele, accesoriile si gentile fistichii, atmosfera evenimentului va fi intregita de aromele ceaiurilor oferite de Asociatia Cloud Factory, ceaiuri ecologice, in ton cu expozitia noastra.


Duminica, 7 Martie, intre orele 15-19 , workshop de manufacturare a florilor din hartie , la care invatam cum sa oferim flori intr-un mod ecologic.


Sarbatoreste feminitatea alaturi de HandMaiden, un eveniment special ca si femeia insasiVa asteptam cu drag.