Get Perlonized - Dandy Jack, Sonja Moonear, Sammy Dee @ La Mania Mamaia

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
191

Voteaza & Distribuie

Descriere

GET PERLONIZED @ La Mania Mamaia
DANDY JACK, SONJA MOONEAR, SAMMY DEE

sambata 10 iulie 2010

ora 01:00 am ----- 20 lei

Get yourself perlonized! Sambata 10 iulie, La Mania gazduieste o captivanta seara Perlon cu Dandy Jack, Sonja Moonear si Sammy Dee.

Get Perlonized - Dandy Jack, Sonja Moonear, Sammy Dee @ La Mania Mamaia

Dandy Jack + Sonja Moonear = Junction SM. Amestecul lor cultural ii uneste ca un magnet intr-o minunata echipa atat in muzica, dar si in viata. Dandy Jack cu numele sau adevarat Martin Schopf s-a nascut in Santiago de Chile si a trait Germania. El este responsabil cu partea de live si improvizatie a Junction SM. Sonja s-a nascut in Elvetia si este DJ. Are sensibila indatorire de a mixa discuri cu live-ul lui Dandy. Rezultatul este sofisticat si rafinat. Avand deja cariere solo, cei doi au scos la iveala aceasta formula muzicala mai mult din noroc. Robert Hood si-a anulat in ultimul moment un gig in clubul Weetamix din Geneva. Apoi a urmat o pana de curent. Dimitri, promoterul petrecerii le-a dat lor sarcina de a continua petrecerea, iar Dandy si Sonja n-au lasat publicul sa stea o secunda pana dimineata. De atunci au trecut 6 ani, un EP, un remix si o piesa publicata intr-un EP Various.

Sammy Dee mixeaza fin si asezat.Reuseste intotdeauna sa te prinda in mreje. Dansezi, dansezi si uiti cum s-a facut dimineata. E aproape nelipsit din line-up celebrelor nopti Get Perlonized @ Panorama Bar Berlin. S-a anturat cu Zip in proiectul Pantytec, si cu Bruno Pronsato in proiectul Half Hawaii. Ca producator, a debutat la Perlon, in 2002 cu un album numit Pony Slaystation. Sammy a fost rezident in cluburi ca E-Werk, Robert johnson, Ostgut si Tresor si are la activ colaborari cu artisti ca Heiko Laux si Guido Schneider.

Dandy Jack, Sonja Moonear, Sammy Dee

Cam asa se creioneaza povestea Perlon pentru La Mania. Ii asteptam pe cei trei artisti cu mare drag.

Intrarea 20 lei. Petrecerea incepe la ora 1 AM.