Germana pentru copii cu jocuri si distractie la Centrul Cultural German

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
563

Voteaza & Distribuie

Descriere

Centrul Cultural German Timisoara se bucura sa ofere din nou copiilor timisoreni cursuri pentru invatarea si cunoasterea limbii si culturii germane.Cursurile, care se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani, se desfasoara in perioada 17 aprilie – 12 iunie 2010 la Centrul Cultural German Timisoara. Cursurile sunt sustinute de cadre didactice calificate si cu experienta in domeniul cursurilor pentru copii si se desfasoara dupa metoda comunicativa, prin jocuri si intr-un mod distractiv. Inscrierile pentru acest modul se fac in perioada 6 – 15 aprilie 2010.


Cursuri germana pentru copii


Prin intermediul unor mici proiecte interactive de limba si cultura germana copiii vor dobandi cunostinte de limba germana prin muzica si miscare. Avantajul urmarii unui curs pentru copii la Centrul Cultural German il constituie faptul ca cei mici se vor putea apropia de limba si cultura germana datorita matrialelor special concepute din Germania si datorita departamentului amenajat cu mult drag pentru copii si tineri in cadrul bibliotecii Centrului. Cursurile au loc o data pe saptamana, sambata, inainte de pranz si dureaza 1 ora si 30 de minute.Inscrierile se fac personal, impreuna cu unul dintre parinti, la sediul Centrului Cultural German din Timisoara, str. Augustin Pacha nr. 2 (intrarea principala din parcarea magazinului Bega, str. Bocsa nr. 2) dupa urmatorul orar:


Marti – Joi: orele 12 – 18Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la:Tel: 0256 - 40 70 58Fax: 0256 - 40 70 59E-mail:sprache@kulturzentrum-temeswar.roassistent@kulturzentrum-temeswar.rowww.kulturzentrum-temeswar.ro