Gala Suflet pentru Romania - Emisiune Teledon

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Descriere

Licitatie cu obiectele vedetelor pentru Teledonul Gala Suflet pentru Romania

Cristian Topescu si Mihaela Serban vor sustine si o licitatie cu obiecte personale de la vedete, in cadrul Teledonului Gala Suflet pentru Romania (pe care il vor prezente impreuna) ce va avea loc pe data de 5 iunie. In acest context, Cristian Topescu isi va scoate la licitatie un stilou personal pe care l-a folosit in cariera sa jurnalistica. In schimb, Mihaela Serban, initiatoarea Campaniei Suflet pentru Romania va pune la bataie o rochie superba donata de firma „Mariage a Paris", cu cristale swarovski si diamante, in valoare de 10 000 euro. Cu banii care se strang in urma acestei licitatii si a teledonului se va construi un centru pentru copii orfani in jud. Arad, pe un teren donat de omul de afaceri Mirco Maschio.

Cristian Topescu

Cristian Topescu: „ O admir pe Mihaela Serban pentru determinarea ei profesionala de a face ceva pentru oamenii de valoare ai tarii noastre si pentru copii! Am vazut-o cat a muncit si cum a reusit de una singura sa duca la final,programe atat grele, mai mult de11 editii ale galelor de succes! Speram ca impreuna sa reusim si Romania sa ne fie aproape cu tot sufletul, in seara TELEDONULUI SUFLET PENTRU ROMANIA!"

Mihaela Serban

Mihaela Serban: „Am initiat aceasta campanie, deoarece zeci de mii de copii orfani si abandonati au nevoie de noi! Atat ca profesor, cat si ca realizator al acestui program, consider ca impreuna cu dvs, putem transforma visul copiilor in realitate, pot duce o viata mai buna! Noi suntem o speranta pentru micutii abandonati in maternitati! Teledonul va fi transmis in diret pe TVR3 si TV Romania International"

Gala Suflet pentru Romania - Emisiune Teledon