Gala Premiilor Stand Up Comedy la cinematograful Patria

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
343

Voteaza & Distribuie

Descriere

A doua editie a Galei stand up comedy se muta intr-o locatie...de gala

A doua editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy, programata pentru data de 9 noiembrie si-a schimbat locatia: evenimentul se va desfasura la cinematograful Patria. Biletele deja achizitionate raman valabile, iar pozitionarea pe schema salii se pastreaza neschimbata: astfel, un spectator ce detine bilete pentru randul 8 locul 2 la Palatul Copiilor va ocupa exact acelasi loc in sala cinematografului Patria.

Gala Premiilor Stand Up Comedy la cinematograful Patria

Initial, spectacolul ce reuneste 15 dintre cei mai apreciati comedianti pe aceeasi scena trebuia sa se desfasoare la Palatul National al Copiilor. Insa cererea foarte mare de bilete si interesul crescut al publicului fata de eveniment au determinat mutarea acestuia in noua locatie.In cadrul celei de a doua editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy 15 comedianti indragiti vor starni rasul spectatorilor, pe parcursul a peste 4 ore de show: Teo, Vio, Costel, Badea, Bordea, Micutzu, Radu, Sorin, Raul, Cristi, Natanticu, Sergiu,Tibi Neuronu, Bobo si Andy vor manui umorul, ironia si improvizatia, in cel mai cuprinzator spectacol de stand up al anului.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.roPrima editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy s-a desfasurat in luna mai, cu casa inchisa.