Gala Premiilor Stand Up Comedy

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
497

Voteaza & Distribuie

Descriere

Jimmy Tamley participa la Gala Premiilor Stand Up Comedy

Celebrul comediant ventriloc JIMMY TAMLEY ajunge in premiera in Romania, in cadrul celei de a treia editii a Galei Premiilor Stand Up Comedy. Evenimentul va avea loc pe 26 aprilie la Cinema Patria.

JIMMY TAMLEY este considerat cel mai spectaculos si mai tehnic artist papusar ventriloc din Europa. Marionetele incantatoare, umorul sau nativ si tehnica vocala uluitoare fac ca fiecare show al lui Jimmy Tamley sa fie o experienta unica si captivanta.

Cea de a treia editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy va fi intregita de prestatiile unora dintre cei mai indragiti comedianti din Romania, care vor aduce in fata publicului materiale noi. Numele deja confirmate sunt: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin si Radu.

Pentru Badea (Dan Badea) stand up comedy este "cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului. Stand up comedy este un mod de viata, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni."

Costel (Costel Bojog) si Teo (Claudiu Teohari) au deja aproape un deceniu de experinta pe scena stand-up, au fost emblema clubului Cafe Deko pana in anul 2009, iar in prezent activeaza La Club 99.

Micuzu (Cosmin Nedelcu) este de formatie actor si este cunoscut iubitorilor genului, gratie personajelor pe care le creeaza pornind de la observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

"Veteranii" Radu si Sorin de la Aristocratii, o alta trupa cu state vechi pe piata de stand-up, sunt cei care vor intregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 26 aprilie la Cinema Patria.

jimmytamley

Evenimentul, desfasurat sub inaltul patronaj al prestigioasei publicatii de satira si umor "Academia Catavencu", vine dupa alte doua editii, derulate cu casa inchisa.

Showul din 26 aprilie este fara precedent pe segmentul stand up comedy din tara noastra. Spectacolul va imbina maiestria limbajului, varietatea de personaje, tehnica vocala si manuirea papusilor cu umorul, ironia si improvizatia autohtona, pentru o Gala exploziva.

Pentru Gala Premiilor Stand Up Comedy editia a 3 a se pun in vanzare bilete la pretul de 80 lei.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.