Gala laureatului la Carturesti

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
152

Voteaza & Distribuie

Descriere

Gala laureatului la Carturesti

Carturesti Timisoara va invita miercuri, 10 iunie, la ora 17, in ceainaria din Mercy 7 pentru a afla cine pleaca la Viena. Idei pe sarma - concursul de creativitate si publicitate care-a locuit pe strada lui Mercy - a ajuns la capat. Dintre cei 35 de participanti, unul va primi marele premiu, respectiv o excursie de trei zile la Viena (pentru doua persoane), incluzand zbor cu avionul, cazare la hotel de patru stele si (mai ales) intrari gratuite la muzee din capitala Austriei.


Miercuri, adica maine, la ora 17, sunt convocati la Carturesti toti cei ce-au avut curajul sa-si expuna ideile pe sarma. De fata va fi si juriul (Magdalena Marculescu - district manager Austrian Airlines, Marcel Tolcea - director Muzeul de Arta si Cosmin Lungu - PR & event manager Carturesti), alaturi de Katharina Menegaldo - reprezentant al Vienei, care va si inmana marele premiu. Toate lucrarile inscrise in concurs vor fi la vedere, iar notele obtinute de fiecare in parte au de asemenea caracter public.

Din seria "daca doriti sa recititi": concursul "Idei pe sarma" a lansat patru teme de reclama: 1. Mercy - strada culturala; 2. Muzeul de Arta - mare arta!; 3. Minusuri, plusuri si egal intre Timisoara - Viena; 4. Zbor. Nu au existat restrictii de niciun fel in alegerea suportului sau a modalitatii de reclama, rezultatul fiind o interesanta libertate de creatie. De vazut!

Asadar, pe miercuri! Veniti la Gala laureatului de la Carturesti! Toti participantii primesc diploma de publicitar pe sarma.