Gala internationala de Balet "Stars of the 21 Century"

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
163

Voteaza & Distribuie

Descriere


Eveniment de exceptie, cu sustinerea Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei sprijina cea de-a doua editie a Galei Internationale de Balet "Stars of the 21st Century" in cadrul careia vor evolua 13 dintre cei mai desavarsiti balerini ai lumii, reprezentanti ai 8 companii de balet de renume mondial. Evenimentul va avea loc in Sala Mare a Palatului, sambata, 7 noiembrie 2009, incepand cu ora 19.30 si este organizat de Asociatia Cultural-Artistica BEST ART si DMB Music Records.

Dupa mai bine de 16 ani de la initiere, spectacolele "Stars of the 21st Century" si-au pastrat caracterul exclusivist prin organizarea Galelor de Balet "Stars of the 21st Century" in unele din cele mai mari metropole ale lumii, precum New York, Toronto, Paris sau Cannes.

Publicul roman are sansa pentru a doua oara in acelasi an, de a se bucura de momente remarcabile prin calitatea executiei dansului precum si prin intregul spectacol, al carui director artistic este Nadia Veselova-Tencer.

13 interpreti, balerini principali sau prim-solisti ai unor prestigioase companii de balet din St.Petersburg, Londra, Berlin, Madrid si nu numai, vor participa la cea de-a doua editie a Galei Internationale de Balet, organizata in Romania.

Spectacolul a fost gandit ca un omagiu adus excelentei in arta dansului si a baletului clasic. Acesta este si motivul pentru care printre sustinatorii acestui eveniment, alaturi de distinsele artiste Ileana Iliescu si Corina Dumitrescu se numara si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. "Este o onoare pentru noi sa sustinem un astfel de eveniment, de exceptie, care mizeaza pe reprezentarea excelentei in delicata si dificila arta a dansului clasic. Este important pentru tinerii de astazi sa li se ofere modele in toate domeniile. Gala este o ocazie sa aratam pasionatilor de arta ca, prin munca, se poate ajunge la performante inalte" a declarat Sanda Paduraru, directorul general al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.