Funk Rock Hotel Summer Fest!

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
314

Voteaza & Distribuie

Descriere

Funk Rock Hotel iese la aer!


Dupa sase editii indoor, FUNK ROCK HOTEL iese la aer, pe terasa Fabrica!


Editia 2010 a Funk Rock Hotel devine singurul Summerfest 100% romanesc si are loc, pe 28 mai 2010, pe terasa clubului Fabrica din Capitala.


Anul acesta evenimentul prezinta publicului doua scene LIVE, care reunesc cele mai bune trupe romanesi si cei mai respectati DJ.Trupele Suie Paparude, L’Orchestre de Roche, Discoballs, Vive la Noiz, The MOOoD, Les Elephants Bizzares, Travka si E.M.I.L. si DJ-ii Eko, Unu si OK Corral vin pe scena de la Fabrica pentru un show de exceptie.


Funk Rock Hotel Summer Fest!


Celebra pentru hituri precum "Pentru inimi", "Armada Verbala", "A fost odata", "Cea mai buna zi" si "Ajutor", formatia Suie Paparude s-a format in toamna anului 1993, in Club A, impunandu-se pe scena muzicala autohtona printr-un sound nou, alternativ-new-wave.Trupa a lansat, in decembrie 1995, primul album, "Suie Paparude".


Ulterior, in 1997, trupa lanseaza albumul "Salveaza-te", intens promovat de videoclipul "Iarba verde de acasa", in regia lui Tudor Giurgiu. In primavara anului 2000, Suie Paparude lanseaza albumul "Urban", care include doua colaborari cu Loredana, pentru piesele "Gratie" si "Departe", precum si o mutatie la nivelul sound-ului, puternic influentat de stilul dub. In toamna lui 2002, Suie Paparude incepe colaborarea cu Junkyard prin doua piese, "Atac la persoane" si "Paparuda digitala", incluse pe albumul, "Atac la persoane", lansat in aprilie 2003. "Scandalos" apare pe piata in decembrie 2004, primul single de pe album - "Pentru inimi" – ajungand in primele locuri in topurile radio si in heavy-rotation in majoritatea cluburilor din Romania. In 2007 lanseaza "A fost odata", un nou single si un nou videoclip, urmate de albumul cu acelasi nume, in ianuarie 2008.


La inceputul lui 2009, Junkyard paraseste Suie Paparude, iar trupei i se alatura la voce Bean, fost membru Blanoz.


Muzica L’Orchestre de Roche combina soundul digital si instrumentele virtuale cu sunetul analog de chitara, tobe si bass, intr-un amestec hibrid de muzica. Trupa este format din Bvs (samples), Kani (tobe), Ja (bass), Cristi (chitara), Sofian (saxofon), Denis (percutii) si Mc Bean (voce).


Trupa Discoballs este formata din Alexei (synth/ sampler), Mizdan (bass/ synth) si Kirodian (tobe/ percutie) si abordeaza ca stil muzical breakbeat si DnB.


Vive la Noiz este o trupa romaneasca de alternative/ indie. Printre cele mai importante evenimente muzicale la care au participat se numara festivaluri precum Undergound Timisoara si Stufstock. In mai 2009, Vive la Noiz a lansat primul EP - „Dark clouds and Silver linings" -, care include melodii compuse in perioada 2007 - 2009. Trupa este formata din Adela Bindea (voce), Angela Seserman (chitara), Attila Szabo (bass) si Lehel Makfalvi (tobe).


Trupa The MOOoD s-a infiintat in 2006, remarcand-se in randul trupelor autohtone din noul val printr-un sound fresh, brit indie-rock, relativ nou pentru piata muzicala romaneasca.


Cei patru membri The MOOoD - Mircea Valoh (chitara electric, backing vocals), Marius Victor Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, backing vocals) si Horia Stere (bass) si-au mai trecut in palmares participari la festivalurile UnderLondon Fest 2007 si B\'Estfest 2008. De asemenea, trupa a deschis concertul lenny Kravit de la Bucuresti, in 2008.


Les Elephants Bizzares si-au reunit sibemolurile si diejii in 2007, singurul lor scop fiind un portativ vesel. Muzica lor zburda dinspre funk catre punk, liaisonul de baza fiind incantarea trompei Eustacheului bucurestean si nu numai. Daca ar fi obligati sa se incadreze intr-un stil anume, elefantii ar canta alternative/ indie. Trupa este format din Stefan (voce si chitara), Catalin (chitara si backing-vocals), Mihai (bass si backing vocals), Nae (sintetizator) si Claudiu (tobe).


Travka ("ierbusoara" in limba rusa) s-a infiitat in 2002, la Focsani. In cei opt ani, trupa a adunat peste 350 de concerte si a lansat doua albume - Corabia Nebunilor (2005) si Vreau sa simt Praga (2007).Trupa este formata din George Gadei (voce), Alexei Turcan (chitara), Misha Galca (chitara), Razvan Rusu (bass) si Cristian Chirodea (tobe).Pe un drum deschis de Tim Armstrong, Bille Joe si Fat Mike, E.M.I.L.Sorin Badulescu, Gabi Georgescu, Andrei Stoianovici, Barbu Niculae si Eugen Imecs - abordeaza, ca gen muzical, punk-rockul, cu influente ska, reggae, dub, pe piata fiind disponibile trei materiale discografice ale trupei: EP-ul "Cocktail verde", aparut in martie 2003, "Rom, fum si vanilie", aparut in noiembrie 2005, si "Stiu, ti se pare absurd...", lansat in iulie 2009.Recent, E.M.I.L.-ii au ciocnit beri, au facut pogo si au dansat alaturi de peste 2.500 de oameni in total, in turneul national de promovare al celui mai recent material discografic – „Stiu, ti se pare absurd..." -, prezentat de trupa in Constanta, Timisoara, Resita, Bacau, Iasi, Sibiu, Cluj Napoca si Pitesti.


FUNK ROCK HOTEL SUMMER FEST

FABRICA, BUCURESTI

28 MAI 2010

Ora 17:00