"Frumoasa si Bestia" si "Grasani in fusta" la Arad

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
185

Voteaza & Distribuie

Descriere

Teatrul German la Arad

Ultima deplasare a stagiunii


Teatrul German de Stat Timisoara (TGST) va juca la Arad, in 24 mai 2011, in cadrul ultimei deplasari a stagiunii curente, in cadrul careia vor fi sustinute spectacolele: „Frumoasa si Bestia", de Simona Vintila si Ilie Stepan, si „Grasani in fusta", de Nicky Silver. Ambele spectacole au fost regizate de Simona Vintila.Reprezentatiile au loc dupa cum urmeaza:


Frumoasa si Bestia", marti, 24 mai 2011, la ora 11


si


Grasani in fusta", marti, 24 mai 2011, la ora 19,


ambele la Teatrul „Ioan Slavici" din Arad.


Frumoasa si Bestia este un musical-basm pentru copii intre 5 si 105 ani, adus la rampa in cadrul unui spectacol caracterizat prin dinamism si culoare. Montarea reprezinta versiunea scenica a basmului clasic, fara a se renunta insa la elemente moderne.


Frumoasa si Bestia
Actiunea spectacolului Grasani in fusta aduce in prim-plan soarta lui Phyllis Hogan si a fiului ei Bishop, care supravietuiesc prabusirii avionului cu care zburau spre Italia, unde urmau sa-si revada sotul, respectiv tatal. In cei cinci ani pe care ii petrec pe o plaja, mama si fiul, care ajunge canibal, devin foarte apropiati. Reintorsi acasa, relatia tata-fiu respectiv sotie-iubita sufera schimbari dramatice. O poveste excentrica despre fragilitatea fiintei umane in situatii limita, o comedie neagra cu accente oedipiene.


Grasani in fusta


Ambele reprezentatii se vor traduce in limba romana.Bilete cu o ora inainte de inceperea spectacolelor. Rezervari la 0741 013 460 si 0257 28 00 16, e-mail: agentie@teatrulclasic.ro.