Fotografie de pe o strada zurlie

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
437

Voteaza & Distribuie

Descriere

Comemorari. Quijote


Se implinesc exact doua luni de cand dragul nostru Quijote ne-a parasit, a plecat din strada pe care o luase in stapanire, a lasat morile in vant si sufletele noastre pustiite. Ii duce dorul familia Carturesti de la ceainaria-librarie de pe Mercy, impreuna cu familia Carturesti din Iulius Mall si cu prietenii lor. Intru aducere aminte a glorioasei sale participari la Street Delivery, carturestenii de la „hanul" lui Mercy 7 organizeaza o expozitie de fotografie colectiva, in care si-au calificat imaginile Andrada Damianovskaia, Valentina Sárosi, Diana Bodea, Adela Nistora, Octav Negrut, Alin Ciortea, Marius Parghel, Ovidiu Cincheza, Adrian Zaharia. Ei sunt cei alesi din programul de ne-protectie a martorilor sa-l pomeneasca pe Quijote, nu intr-un parastas cultural, ci intr-un veritabil remember vesel (marti, 5 august, de la ora 18).


Street Delivery e un festival-manifest, care slujeste un interes comun: dreptul timisorenilor la un centru istoric ingrijit, cu mai putine masini, o poluare mult redusa si neaparat cu piste de biciclisti. Pana la inceputul verii urmatoare vom cauta noi idei pentru a impresiona administratia locala.


Expozitia „Fotografie de pe o strada zurlie" ramane in Carturesti intre 5-31 august, apoi se muta la Muzeul Satului Banatean, in cadrul Festivalului Plai.