Fortele de munca - Intoarcerea la Eden

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
231

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fortele de munca – Intoarcerea la Eden

Fortele de munca vin in Bucuresti. Direct din Ramnicu Sarat. Nu, nu vorbim de clasa muncitoare, ci de o trupa muncitoare, care are in spate deja 4 ani si crede ca s-a facut destul de mare pentru a se intoarce la Eden. „Intoarcerea la Eden" este numele primului album pe care Dan Manciulea, Mihai Rapeanu si Sorin Calin il lanseaza.

Evenimentul va avea loc in data de 26 februarie, la ora 12, la Centrul de presa al Societatii Romane de Radio, unde trupa se va intalni cu prietenii si cu presa pentru a „da socoteala despre toata tevatura" si pentru a canta cateva piese. Trupa se va prezenta in fata publicului bucurestean cu acest prim produs discografic in deschiderea Galei Folk „Om Bun" sambata, 28 februarie, ora 20:00, la Sala Palatului.

Unii dintre voi ii stiti deja fie din emisiuni tv (in special de la emisiunea lui Doru Ionescu – Remix Rock Forum), din concertele de club sau de la alte editii „Om bun", unde au castigat deja premii (Trofeul "Om Bun" 1994, Premiul special al Juriului - 2005, Premiul "Vali Sterian" - 2006). Aceia care ii stiu din cantarile de club se vor mira de definitia stilistica. Explicatia vine chiar de la trupa: Dupa indelungi cautari am realizat ca ne inscriem in genul folk (ca mare este FOLK-ul!), iar muzica noastra se adreseaza tuturor tinerilor, indiferent de varsta.