Formare de Formatori - TOT

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
382

Voteaza & Distribuie

Descriere

FORMARE DE FORMATORI


A.P.F.R. Timisoara si D.K.M. Training, desfasoara in
perioada 20-22 martie (modulul I), 27-29 martie 2009 (modulul II)
trainingul Formare de Formatori - TOT


Trainingul de Formare de Formatori urmareste dezvoltarea capacitatii de comunicare educationala cu grupurile de adulti, dezvoltarea capacitatii de planificare a unui curs de formare pentru adulti, dezvoltarea capacitatii de aplicare a rolului si responsabilitatilor de formator in cadrul grupului de formare, dezvoltarea capacitatii de evaluare si autoevaluare a impactului obtinut in urma programului de formare, cat si dezvoltarea capacitatii de promovare a programului de formare.


La finalul trainingului participantii vor:
obtine o diploma acreditata de autoritatile nationale - Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Ministerul Educatiei prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor
dobandi competente profesionale in acord cu standardul ocupational (COD COR 241 205)
obtine un suport de curs actualizat.


Cine poate participa?

Toate persoanele interesate de dobandirea unui set de abilitati necesare oricarui formator in vederea organizarii si sustinerii activitatilor de formare.


Conditii de participare:

Achitarea TAXEI DE PARTICIPARE si completarea si trimiterea FORMULARULUI DE APLICATIE pe adresa de e-mail: apfr@mail.dnttm.ro. Participarea la curs se face in ordinea inscrierilor.

Costul cursului este de 1100 RON si include costurile legate de materiale, suport de curs, trainer si taxele de examen.


Persoana de contact

Vasile MOLDOVAN, director executiv A.P.F.R. Timisoara, tel: 0256.293.183, 0745 201 245 e-mail: sile_moldovan@yahoo.com, www.dkmtraining.ro.


Formular de aplicare

Numele si prenumele :


Sex : Feminin ___ Masculin ___

Varsta :

Adresa :Telefon :


E-mail :

Locul de munca:


Pozitia ocupata in prezent:


Educatie

(Notati fiecare institutie absolvita, respectiv cursurile urmate, incepand cu cele mai recente, inclusiv cele aflate in curs de desfasurare)

Numele institutiei

Domeniul

Tipul diplomei

Perioada

Experienta specifica

(Descrieti intr-un rezumat experienta specifica -traininguri la care ati participat, scriere de proiecte, coordonare- in domeniul administratie si management, modulul la care ati participat in cadrul programului APFR de training)


Motivatia

(Specificati obiectivele profesionale pe care vi le-ati propus si modul in care credeti ca acest curs de formare va va ajuta in vederea indeplinirii acestor obiective)Asteptari personale

(Specificati care sunt asteptarile pe care le aveti cu privire la cursul de instruire)