Fluturi si Oameni @ Teatrul de pe Lipscani

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
284

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Fluturi si Oameni" la Teatrul de pe Lipscani


"Fluturi si oameni", o productie a Companiei de Teatru "Passe-Partout Dan Puric", readuce in scena o poveste in care, tineri si maturi, retraim inocenta copilariei. Va asteptam sambata, 1 decembrie 2012 , la ora 19.00 la Teatrul de pe Lipscani, (str Lipscani nr.53).


De curand, spectacolul "Fluturi si oameni", a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol la editia a VIII-a a Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", organizat de Teatrul Ion Creanga.


Maniera originala in care frumosul, binele, speranta, bucuria si lumina, ca variante posibile ale existentei, dincolo de urat, intuneric si deziluzie capata forma sufletului de copil, face ineditul acestui spectacol.


oameni-si-fluturi


Invitatia, pe care ne-o face spectacolul "Fluturi si oameni" pentru a vedea lumea cu ochi de copil, ne poarta pe taramul unde se zidesc visuri iar binele invinge raul, oricat de grea ar fi lupta. Ca stil, spectacolul „Fluturi si oameni" utilizeaza limbajul teatral creat de Dan Puric, prin alaturarea inedita a unor forme de expresie scenica: pantomima, teatru non-verbal, dans si balet clasic.scenariul, regia si ilustratia muzicala: Silviu Oltean

asistenti regie: Ana Pepine, Paul Cimpoieru

coregrafia: Lelia Marcu

costumele si scenografia: Wilhelmina Arz

lumini si sunet: Ilina Pepine si Ionel Nitulescu

foto & video: Regele si Regina Ionescu

butaforie: Nicolae Iancu

cu: Ana Pepine, Lelia Marcu, Veronica Stoian, Daniela Niculae, Andreea Capraru, Paul Cimpoieru, Silviu Man, Florin Rosu, Toni Dumitrescu, Ionut Marcu.


oameni-si-fluturi1


Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric" din str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.


Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18; Joi - Duminica: 12 - 19.


Pretul biletelor: 20, 25 si 30 lei.