Floris - expozitie de flori

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
298

Voteaza & Distribuie

Descriere

Orice gradina poate fi o proiectie in lumea reala a personalitatii celui care o ingrijeste, atata timp cat acesta isi da frau liber imaginatiei efectuand o combinatie a decoratiunilor, a formelor, a aromelor si a culorilor. Decorul vegetal poate fi schimbat in fiecare an explorand diferite stiluri de creatie care corespund tuturor gusturilor.


In pragul Floriilor, 9 - 12 aprilie 2009, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara si IULIUS MALL organizeaza Floris - expozitie de flori, plante ornamentale, accesorii pentru gradinarit, mobilier pentru gradina. Odata cu venirea primaverii, Iulius Mall se transforma in Mall-ul florilor.


Aflata la a doua editie, organizatorii si-au propus sa faca din FLORIS cea mai cunoscuta expozitie de flori din vestul tarii care simbolizeaza sosirea primaverii, tineretea si iubirea adresandu-se amatorilor de frumos, unde imaginatia si pasiunea se impletesc oferind celor interesati produse si idei pentru amenajarea casei, curtii si gradinii.
Expozitia internationala va reuni peste 25 de firme in domeniu, atat din tara cat si din strainatate (Ungaria) care vor expune la Iulius Mall pe o suprafata de 1000 mp, intre orele 10 – 22.


Expozitia va ofera urmatoarele categorii de produse si servicii:
  • Flori si plante ornamentale de interior
  • Plante ornamentale pentru spatii verzi, parcuri si gradini
  • Seminte, rasaduri, ingrasaminte, pamant pentru flori
  • Ornamente, decoratiuni si aranjamente florale
  • Produse naturiste
Servicii profesionale pentru decorarea gradinii


  • Accesorii si echipamente pentru gradinarit