Finala concorsului "Maximum Rock - Suport pentru underground"

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
254

Voteaza & Distribuie

DescriereFinala concursului „Maximum Rock - Suport Pentru Underground" se va desfasura in Bucuresti, in data de 25 octombrie 2009, in The Silver Church Club din Bucuresti, avand ca obiectiv promovarea formatiilor tinere ce canta 100% live, indiferent de stilul ROCK abordat!

Din totalul de 51 formatii s-au calificat urmatoarele 8: ACT, Fortuneteller, Icory, Spitfire, Respect, Evo, Paradigma si Hush.


Formatiile finaliste vor fi incluse pe o compilatie CD realizata cu ajutorul firmei ODS-Optical Disc Solution


Atentie! Clasamentul final va fi alcatuit de catre juriu si votul publicului, in proportie de 50-50%


Juriul concursului este format din:

Iulian Vrabete (Holograf) - presedinte

Adi Despot (Vita De Vie)

Emil "Morrison" Ionescu (redactor sef - Metalhead)

Dragos Patlageanu (redactor sef - Metalfan)

Nelu Brindusan (redactor sef - Maximum Rock)

Andrei Zarnoveanu (Guitar Shop)PREMIILE oferite de GuitarShop sunt urmatoarele:

- Marele premiu - un cec in valoare de 10.000 RON, cu care castigatorul va putea achizitiona instrumente si accesorii de la GuitarShop.

- Ocupantul locului al doilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 2.000 RON.

- Ocupantul locului al treilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 1.000 RON.
Iata ce au declarat o parte din formatiile aflate in finala concursului:Act:

Suntem cu adevarat onorati de faptul ca am primit un punctaj asa de mare in „calificarile" pentru finala Maximum Rock - Suport Pentru Underground, intr-o competitie cu peste 50 de formatii din toata tara. Suna a la Oscar si nu e cazul, insa vrem sa multumim membrilor juriului pentru decizia fiecaruia dintre ei. Se stie ca sunt oameni cu ureche fina si cu experienta in industria muzicala nu numai din Romania, asa ca pentru Act e o mare incurajare. Asteptam cu nerabdare „batalia" live… Asteptam un public cat mai numeros pentru ca, ok, punctajul e punctaj, dar nu ne-am apucat de cantat pentru puncte, ci pentru a transmite oamenilor ceva. Le dorim mult succes tuturor finalistilor. Sunt toti foarte tari si... may the best win! Rock!Fortuneteller:

Ne-am inscris din pasiune! Voiam sa cantam in cat mai multe locuri, sa fim prezenti pe scena metal si sa fructificam cat mai mult eforturile noastre de la repetitii. Nu ne asteptam la un rezultat asa de bun! Suntem foarte entuziasmati si numaram zilele pana la finala. Maximum Rock - Suport pentru Underground este o initiativa curajoasa, care merita apreciata si sper ca The Silver Church Club sa fie umplut pana la refuz deoarece sunt multe trupe foarte bune care s-au calificat.Spitfire:

Participarea in finala Maximum Rock - SPU ne bucura foarte mult pentru ca avem ocazia sa cantam in fata unui public numeros, intr-unul dintre cele mai bune cluburi bucurestene si pentru ca reprezinta inca un mod prin care ne putem face cunoscute piesele si stilul muzical.Respect:

Participarea in finala MR-SPU inseamna o realizare, oportunitatea de a ne promova si onoarea de a canta alaturi de celelalte formati finaliste in fata publicului bucurestean. Totodata tinem sa multumim organizatorilor pentru aceasta sansa!Icory:

Este o onoare pentru noi sa participam la finala Maximum Rock, mai ales ca am fost alesi din mai mult de 50 de trupe din toata tara. Ne bucuram de orice oportunitate de a putea canta si suntem hotarati sa facem un show pe cinste la finala din Bucuresti.Evo:

Suntem incantati ca am intrat in finala MR-SPU! Credem in muzica noastra si fiecare moment in care urcam pe scena este unul special, atata timp cat stim ca mesajul nostru este transmis mai departe catre oameni. Speram ca MR-SPU sa creasca de la an la an si sa promoveze trupele tinere, punand in valoare talentul si daruirea acestora.