Fii \'Printesa de ziua ta!\' la Iulius Mall

Detalii

Categorie
Promotii
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
420

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fii "Printesa de ziua ta!" la Iulius Mall Timisoara


Femeile vor fi rasfatate o saptamana intreaga la Iulius Mall Timisoara. 1 inel cu diamante si 2 posete se vor castiga zilnic, prin tragere la sorti, la cumparaturi de minimum 100 lei pe un singur bon sau pe bonuri fiscale cumulate ale magazinelor din Iulius Mall Timisoara.


Clientele se pot simti adevarate printese moderne in fiecare zi a campaniei "Printesa de ziua ta!". Iulius Mall Timisoara copleseste femeile cu produse specifice intre care vouchere la salonul de infrumusetare Creativo, cosmetice Avon, curele din piele, produse Coca Cola si, cel mai ravnit premiu al fiecarei tombole, 1 inel cu diamant si pietre pretioase oferit de bijuteria Gemstones Bijou.


Asadar, de pe 1 pana pe 8 martie, clientele Iulius Mall Timisoara sunt sarbatorite si tratate precum printesele. La fiecare tombola participa nu doar femeile. Si domnii pot castiga aceste cadouri pentru domnisoarele sau doamnele speciale din viata lor.


Luni, 8 martie, un inedit show de frumusete va defila pe catwalk-ul amplasat la demisol, zona Sarra Blu. Pe podium magazinele din Iulius Mall Timisoara vor prezenta noile tendinte vestimentare de primavara-vara ale anului. Prezentarea de moda este precedata de cateva dedicatii de primavara oferite de cei mici, care in cadrul unui mini-spectacol vor oferi doamnelor si domnisoarelor un buchet de cantece, dansuri si poezii. Seara dedicata femeii se va finaliza cu un martisor in ritm de dans sustinut de scoala de dans Magnum VRD.


Premii 1-8 Martie Iulius Mall