Festivitatea de decernare a Certificatului ISO 9001

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
178

Voteaza & Distribuie

Descriere

TNO "Ion Dacian" - Primul Teatru Certificat ISO 9001 din Romania

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", institutie culturala de prestigiu national, va invita sa luati parte la festivitatea de decernare a Certificatului ISO 9001:2008, care va avea loc in foaierul teatrului luni, 10 mai 2010, ora 18:30. Acest eveniment va preceda premiera spectacolului "Royal Fashion", cu scenariul si regia semnate de domnul Dan Puric.

Certificatul ISO 9001 este acordat de SRAC – Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii si IQNet, si atesta conformitatea sistemului de management al calitatii implementat cu respectarea prevederilor ISO 9001:2008, si a certificatului international IQnet.

SR EN ISO 9001:2008 este un standard international recunoscut pentru Sistemele de Management al Calitatii, care stabilesc un set de principii pentru o abordare clara a managementului in vederea cresterii satisfactiei clientilor. Pentru buna functionare si asigurarea unui standard inalt al produsului cultural, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" a implementat un sistem de management al calitatii, care vizeaza monitorizarea si imbunatatirea continua a activitatilor.

IQNet The International Certification Network este cea mai prestigioasa retea a organismelor de certificare din lume. Organizatiile certificate de SRAC pot utiliza certificatul IQNet, insotit de marca IQNet. Certificatul IQNet, emis alaturi de certificatul partenerului IQNet si cu aceeasi perioada de valabilitate, reprezinta dovada principala a recunoasterii internationale a certificatelor pentru sisteme de management de catre toti partenerii IQNet.

Angajamentul managementului se realizeaza prin comunicarea in cadrul organizatiei a importantei satisfacerii cerintelor publicului, a cerintelor legale si de reglementare, prin stabilirea politicii in domeniul calitatii si a obiectivelor calitatii, prin conducerea analizelor efectuate de management si prin asigurarea resurselor necesare pentru desfasurarea in bune conditii a proceselor.

Evenimentul se va bucura de prezenta d-lui Dan Stoichitoiu – Presedinte al Societatii Romane pentru Asigurarea Calitatii, a d-nei Mihaela Cristea, Director General SRAC CERT, alaturi de dl. Razvan Ioan Dinca, Director General al TNO „Ion Dacian" si d-na Alina Moldovan, Director de Marketing si Comunicare al TNO „Ion Dacian".