Festivalul de Teatru in Limba Engleza pentru Adolescenti T4T

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1208

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asociatia AT4T va invita, in perioada 28 aprilie-2 mai, la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, la editia aniversara a Festivalului de Teatru in Limba Engleza pentru Adolescenti T4T!

Desi T4T este cunoscut ca fiind un festival cu si pentru adolescenti, de-a lungul timpului acesta s-a remarcat prin profesionalism si seriozitate. Astfel, T4T a adus la Timisoara ca membri ai juriului actori renumiti, printre ei numarandu-se Claudiu Bleont, Florin Piersic jr., George Ivascu, Ana Ularu cat si fosti participanti, acum nume cunoscute in lumea teatrului si a filmului, precum Ioana Barbu si Alexandru Potocean ("Legaturi bolnavicioase, „4 luni, 3 saptamani si 2 zile").
La cea de-a zecea editie, pe scena Casei de Cultura a Studentilor se vor reuni participanti din Timisoara, Bacau, Bucuresti, Brasov, Botosani, Piatra Neamt si Suceava, iar in randul juriului si al trainerilor se vor intalni nume marcante pentru ceea ce este acum T4T.
Editia de anul acesta, fiind una aniversara, si-a propus sa faca o introspectie a ceea ce a insemnat festivalul de-a lungul timpului. Tocmai de aceea tema acestei editii este: „Recreate the T4T spirit and play it forward" (Recreaza spiritul T4T si joaca-l mai departe). Astfel, fiecare trupa participanta are rolul de a transmite prin intermediul pieselor ce reprezinta Festivalul T4T pentru ei.Multumim pentru sprijinul acordat Consiliului Local Timisoara, Consiliului Judetean Timis prin Centrul de Arta si Cultura al Judetului Timis, Administratiei FCN, Casei de Cultura a Studentilor, Colegiului National
Banatean si Jazz Club Pod16, sponsorilor: Duopan, SC. Datatim SA, Sportzone, Gauss, Incontro Prefabricatti, eta-2u precum si partenerului media 24 FUN.