Fashionality - Exercitiu de stil

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
340

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fashionality – Exercitiu de stil

High Heels Events va da intalnire sambata, pe data de 27.07.2013 la Vertigo Ignition, la o intalnire „ca intre fete" , un dialog deschis si informal sau un exercitiu de stil sub indrumarea a 5 top fashion & lifestyle bloggeri locali si specialisti hairstyle cu speranta ca ne vom „inspira reciproc" in legatura cu ultimele trenduri avand placerea sa ascultam testimonialele unor femei reale, aflate dincolo de tutela online-ului ce si-au transformat pasiunea pentru moda intr-un stil de viata.

Muzele online
Pentru prima data „Fashionality" isi porpune sa darame „peretele digital"si sa arunce o privire in spatele blogurilor sau a profilelor de social media si ofera un prilej de intalnire, „ca intre fete" cu „muzele online-ului".

Vom avea invitati 4 beauty&lifestyle bloggeri locali si specialisti hairstyle care vor trata teme precum: personal branding,, fashion trends, time management si lifestyle. Discutiile vor fi libere si deschise iar participantii vor avea timp sa puna intrebari in functie de temele abordate

Alina Ceusan (alinaceusan.wordpress.com) ne va vorbi despre personal branding de la online la offline, tips&tricks pentru bloggeri si nu numai.

Ioana Chisiu (fashionspot.ro) ne va spune cum sta treaba cu „time management-ul" sau cum ne descurcam cand incercamsa le impacam pe toate: familia, cariera, pasiunea...

A doua tema de discutie propusade Ioana ar fi" cromatica garderobei": cum identificam si alegem cea mai potrivita paleta de culori in functie de pigmentatia tenului, culoarea ochilor si a parului; cate culori putem purta intr-o tinuta si multe altele.

Sandra Bendre (SandraB.ro) ne va spune cum putem sa ne alegem hainele in functie de personalitate, de job-ul pe care il avem sau de evenimentul la care participam si ne va face o mica demonstratie: cum putem transforma o tinuta de zi in una de seara.

Madalina Merca (indiechase.blogspot.com) ne va vorbi in termeni indie: cum sa obtinem „that perfect indie look", care sunt piesele de baza din garderoba si cum le putem transforma in tinute pentru toate ocaziile.

Sigina Pop (sigina.ro) va dezbate subiecte precum nutritie & lifestyle sau cu alte cuvinte „Cum sa mancam frumos" si ce presupune acest lucru.Pe partea de Hairstyle cei de la Pop Expression ne vor demonstra live cum putem obtine instant 10 look-uri diferite perfecte pentru acest sezon, fara a necesita eforturi prea mari.

Evenimentul va culmina cu o tombola; 6 premii vor fi oferite de catre partenerii nostri si anume: Tinuta oferita KANAO, un outfit Boho Chic, o creatie Diana Secara si 3 premii oferite de Pink Diamond.

Asadar daca acceptati invitatia noastra, puteti sa va achizitionati biletele doar in avans, in limita locurilor disponibile, de la partenerii evenimentului, Boho Chic, Str.Napoca 27 - Colt cu Potaisa (informatii si rezervari 0743680195). Pretul acestora este de 35 de lei in care e inclus un bufet fresh&light cat si un welcome drink la alegere.

See you there!

Partenerii evenimentului:

Organizatori: High Heels Events

Parteneri: KANAO

BOHO CHIC

VERTIGO

Cedratine

Rastaurant Tokyo

Pink Diamond

Parteneri media:

Flashme.ro

Weparty

Clujlife.com

partytude.ro

evenimenteincluj.ro