Extinderea Iulius Mall Timisoara va fi inaugurata pe 12 noiembrie

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
676

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din 12 noiembrie 2009, Iulius Mall Timisoara isi primeste clientii in cel mai atractiv centru comercial tip mall din vestul tarii, intr-un spatiu redimensionat, dublu ca suprafata. Printre noutatile extinderii se numara completarea mixului de chiriasi cu retaileri care practica preturi mici, hipermarketul Auchan si cea mai mare parcare subterana din oras.


Odata cu inaugurarea extinderii, Iulius Mall Timisoara va deveni cel mai mare mall din afara Bucurestiului, cu o suprafata total construita de 177.613 mp si o suprafata total inchiriabila de 64.215 mp. "Dezvoltatorul Iulius Group consolideaza astfel reteaua nationala Iulius pe segmentul de retail modern din Romania. Totodata, reprezinta modalitatea prin care ne aratam recunostinta fata de clientii nostrii care, timp de 4 ani, au ales singurul mall din Timisoara drept principala lor destinatie de shopping, dining si entertainment. In noul context, preturile mici si calitatea serviciilor sunt principalele coordonate pe care ne axam strategia", a declarat Cornel Verigut, managerul Iulius Mall Timisoara.


Extinderea mall-ului este structurata pe 5 niveluri, avand o suprafata construita de 94.613 mp. Doua dintre niveluri sunt destinate celei mai mari parcari subterane din Timisoara, cu o capacitate de 1.000 de locuri. Parterul este ocupat de retailerul francez Auchan care va deschide aici cel mai mare hipermarket din vestul tarii si cel de-al saptelea din Romania. Auchan se desfasoara pe o suprafata generoasa de vanzare, de 10.500 mp, dispune de 60 de case de marcat si peste 350 de angajati. „Feed-back-ul pozitiv pe care l-am primit de la hipermarketurile Auchan prezente deja in Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava ne-a intarit convingerea ca acest parteneriat trebuie continuat si consolidat la Timisoara", a completat Cornel Verigut.


Hipermarketul Auchan este principala ancora a Iulius Mall Timisoara, practicand preturi mici la gama ce depaseste 50.000 de produse. Grupul Auchan este unul dintre cei mai importanti retaileri din lume, cu peste 480 de hipermarketuri in 12 tari si o cifra de afaceri in 2008 de 39,5 miliarde euro.


Un alt chirias important care se va regasi in mall dupa finalizarea extinderii este Intersport, lider mondial in vanzarea articolelor sportive, aflat in premiera pe piata din Timisoara. Pe o suprafata de 800 mp, Intersport comercializeaza o varietate de produse: echipamente si accesorii pentru sporturile de iarna, campare, catarare, scufundari, ciclism, tenis, badminton, precum si articole de imbracaminte si incaltaminte sportiva si casual. In afara celor 12 marci proprii, noul chirias distribuie alte 30 de branduri, printre care Lotto, Nike, Puma, Reebok si Adidas. Cu o experienta de patru decenii, Intersport are o retea alcatuita din 5.000 de magazine in 35 de tari, avand vanzari anuale de 8,5 miliarde euro.


Food court-ul Almondo va fi relocat pe cel mai inalt nivel al noii constructii, marindu-se cu peste 300%. Cu o capacitate impresionanta, 1.700 de locuri, Almondo ocupa aproape 7.400 mp. Dintre cele 14 fast food-uri amintim: Grill Bison, Papri, KFC, Mado, 3 F, Crepes Select, Grill Sarbesc, Kartoffel, Pasta e Basta, Chang Cheng, etc. In premiera, mesele vor fi dispuse in trepte, tip gradena, avand forme si dimensiuni variate.


Clubul Black Box se va inaugura in fosta locatie food court. Cu o suprafata de 2.400 mp, Black Box va deveni cel mare club din Timisoara, cu 6 piste bowling, 20 mese biliard, o masa snooker, 5 aparate darts si peste 20 simulatoare de jocuri pentru copii.


Cu ocazia extinderii, zona de joaca pentru cei mici va fi relocata si redimensionata, ajungand la 700 mp. O noua locatie destinata copiilor, Play Zone se va adauga actualului KidsLand si va cuprinde structuri de catarat, tobogane uriase, tuneluri, jucarii si multe alte surprize.


Printre noii chiriasi prezenti deja in Iulius Mall Timisoara se numara: Zara, Pull& Bear, Stradivarius, Bershka, Starbucks, Altex, Samsonite, Musette etc. Odata cu inaugurarea extinderii, in centrul comercial se vor deschide: Auchan, Intersport, Oltre, BioMarkt, Coccodrillo, Bebeloo, Segafredo, urmand ca, pana la finele acestui an sa fie incluse in portofoliu noi branduri.


Despre Iulius Mall Timisoara


· Inaugurare: octombrie 2005


· Al doilea mall din reteaua nationala dezvoltata de compania Iulius Group


· Suprafata initial construita: 83.000 mp


· Suprafata total construita: 177.613 mp


· Suprafata initial inchiriabila: 34.240 mp


· Suprafata total inchiriabila: 64.215 mp


· Investitie initiala: 45 milioane euro


· Investitie extindere: 60 milioane euro


· Peste 300 spatii comerciale dupa inaugurarea extinderii


· 2.500 de locuri de parcare


Branduri: Auchan, Adidas, Altex, Bata, Benetton, Bershka, Carturesti, Cellini, Cinema City, Coccodrillo, Champion, Diverta, Elegance, Etam, Guess, Intersport, Lee Cooper, Mango, Motivi, Nike, Office Shoes, Polo Garage, Premaman, Pull and Bear, Puma, Samsonite, Starbucks, Stefanel, Stradivarius, Terranova, The Body Shop, World Class, Zara etc.


· Iulius Mall Timisoara, cel mai important centru comercial de tip mall din zona de vest a tarii.


· Iulius Mall Timisoara, cel mai mare centru comercial de tip mall din afara Bucurestiului.


Despre Iulius Group


Compania Iulius Group a fost infiintata in 1991 de catre Iulian Dascalu. In prezent, compania detine patru din cele mai mari mall-uri din Romania: la Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava.


Iulius Group are in derulare la Iasi proiectul Palas, cel mai mare ansamblu urbanistic din estul Romaniei, o investitie ce va depasi 250 milioane de euro. Termenul de finalizare este stabilit pentru anul 2011.