Expozitie cu vanzare in scop caritabil

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
137

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iulius Mall Timisoara gãzduieste in acest week-end, in zilele de 12 si 13 decembrie, o expozitie cu vanzare in scop caritabil. Organizat in parteneriat cu asociatia "Terapia prin Artã", evenimentul are drept scop strangerea de fonduri pentru activitãtile de psihoterapie pe care Centrul de Art-Terapie "Dr. Eliza Ionescu" le desfãsoarã.


In cadrul expozitiei amplasatã in zona pentru copii, vizitatorii Iulius Mall pot admira si achizitiona: lucrãri de lut in ramã de lemn, accesorii unicat realizate de artistii plastici ai centrului, felicitãri de Crãciun, clame si ornamente decorative, cãrti de colorat si cãrti postale. Printre obiectele expuse se remarcã si albumele de artã semnate de Doina Pocioianu, artist si fondator al Centrului de Art-Terapie "dr. Eliza Ionescu".


Infiintatã in anul 2004, organizatia non-profit "Terapia prin Artã" este alcãtuitã din profesionisti in psihologia copilului, pictori, actori, muzicieni si logopezi care, prin diverse proiecte de psihoterapie, reusesc sã ii integreze in societate pe copiii, adolescentii sau bãtranii cu probleme speciale.