Expozitia-performance +

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 10 ani si 10 luni
Vizualizari
344

Voteaza & Distribuie

Descriere

Expozitia - performance

+ – 72, 3 ani 1 pe 2 ani


I o n u t V a c a r e a n u

24 – 27 iunie 2010, Papillon Cafe


Fundatia Rubin si Papillon Café organizeaza expozitia-performance + – 72, 3 ani 1 pe 2 ani a tanarului artist Ionut Vacareanu. Vernisajul expozitiei va avea loc duminica, 27 iunie, ora 19 in Papillon Café. Expozitia-performance se desfasoara in cadrul celei de-a III-a editii a festivalului AccesArt, care se va desfasura in perioada 26 – 27 iunie 2010, pe strada Regimentul 5 Vanatori (strada cu Papillon Cafe).


Prima expozitie a lui Ionut Vacareanu este un performance care va dura trei zile, incepand cu 24 iunie pana in 27 iunie la ora 19, cand va avea loc vernisajul. Timp de 72 de ore, peretii cafenelei Papillon vor fi imbracati in hartie si acoperiti cu stencil-uri, acrilice si vopsea.


Ionut Vacareanu va transpune dependenta si influenta indivizilor in spatiul din cafeneaua Papillon. „Am ales cafeneaua Papillon pentru ca acest spatiu este locul in care pot sa fiu eu, fara nici un fel de limite. Performance-ul va fi facut in acest loc pentru a arata ce reprezinta pentru mine cei trei si jumatate petrecuti in acest spatiu, alaturi de oamenii care vin aici zilnic si despre modul in care interactioneaza in acesta locatie – cafeneaua Papillon".


Expozitia-performance + – 72, 3 ani 1 pe 2 ani - Ionut Vacareanu