Expo Start School 2012

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 10 ani si 9 luni
Vizualizari
308

Voteaza & Distribuie

Descriere

Expo Start School - Targ international de rechizite si oferte educationale 7 - 9 Septembrie Plaza Romania si 14 -16 Septembrie 2012 Bucuresti Mall

Expo Start School -Cel mai mare targ de rechizitesi oferte educationale din Romania! 7 - 9 Septembrie Plaza Romania si 14 -16 Septembrie 2012 Bucuresti Malll - Singurul targ care se desfasoara in doua mall-uri din Bucuresti!

Expo StartSchool - targ de rechizite si oferte educationale

Expo StartSchool - targ de rechizite si oferte educationale

Anul acesta scoala incepe la mall cu Start School Expo!

NEWEXPO Events in Parteneriat cu Plaza Romania si Bucuresti Mall va asteapta la cel mai mare targ de rechizite si oferte educationale din Romania, Expo Start School - singurul care se va desfasura in doua dintre cele mai cunoscute mall-uri din Bucuresti in perioada 7 -9 Septembrie 2012 in cadrul Plaza Romania si 14 - 16 Septembrie 2012 in Bucuresti Mall.

Expo StartSchool este evenimentul ideal pentru prezentarea celor mai bune instrumente de invatamant in cadrul caruia veti gasi cea mai variata oferta de rechizite si oferte educationale pentru inceperea noului an scolar. Standardele in invatamantul de astazi sunt intr-o continua evolutie,iar acest eveniment concretizezaza relatia directa dintre producatorii, distribuitorii si comerciantii din domeniul legat de invatamant, prin implicarea directa in formarea si educatia elevilor si studentilor.

Cel putin 1.000 de copii talentati de la cluburile participante vor sustine spectacole de muzica si dans, demonstratii de karate, vernisaje.

In cadrul targului vor avea loc ateliere de creatie, unde copiii vor lua pe loc lectii de origami, pictura pe sticla, chitara, vor invata sa confectioneze bijuterii, workshop-uri, testari de produse, prezentari de moda si un concert de muzica reggae care ii va incanta pe toti cei prezenti. In aer liber va vom intampina cu spatii de joaca si relaxare!

Expozantii va vor intampina cu promotii, concursuri si demonstratii.

Programul targului:

7 - 9 Septembrie 2012 Plaza Romania - 10.00-22.00

14 - 16 Septembrie Bucuresti Mall - 10.00-22.00

INTRARE LIBERA!

Despre NEWEXPO Events

NEWEXPO este organizator de targuri si expozitii.

Rolul nostru este acela de broker in relatie - identificarea, directionarea, atragerea si potrivirea nevoile cumparatorilor si furnizorilor.

Scopul nostru este de a maximiza oportunitatile de afaceri si crearea de relatii prin intermediul targurilor, enimentelor si oportunitati de sponsorizare.

Expo Start School
- Targ international de rechizite si oferte educationale 7 - 9 Septembrie Plaza Romania si 14 -16 Septembrie 2012 Bucuresti Mall.