EXPO SPA & WELLNESS 2010

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
106

Voteaza & Distribuie

Descriere

ARMONIA INTREGULUI - Trup, Minte si Suflet

Triptic expozitional la Iulius Mall Timisoara

EXPO BIO LIFE – EXPO SPA & WELLNESS – EXPO TRAVEL

STAR EXPO Timisoara, ESTETIC MEDIA Romania, Centrul Regional de Medicina Integrativa EUROCARE si Centrul Vywamus impreuna cu Iulius Mall Timisoara, va invita sa vizitati tripticul expozitional dedicat sanatatii, intretinerii si relaxarii, intitulat ARMONIA INTREGULUI – trup, minte si sulfet care se va desfasura in perioada 9 – 12 septembrie 2010 , zilnic, intre orele 10 – 22, la Iulius Mall Timisoara, demisol si parter. Vor fi prezente peste 70 de firme din Romania si din Ungaria cu cele mai bune oferte adresate publicului timisorean.

Nu se cuvine sa incercam a vindeca ochii fara sa fii vindecat capul, nici sa tamaduim capul fara sa tinem seama de trup, cu atat mai mult nu trebuie sa incercam a vindeca trupul fara a cauta sa tamaduim sufletul…" reprezinta motto-ul sub care se vor desfasura cele trei expozitii dupa cum urmeaza:

EXPO BIO LIFE – este un salon expozitional cu vanzare de servicii si produse destinate unei vieti sanatoase si echilibrate care reuneste tehnici si terapii, medici si farmacisti, terapeuti si persoane implicate in promovarea si comercializarea bunurilor si serviciilor care sustin atat sanatatea trupeasca, mentala cat si cea sulfeteasca. Se vor putea achizitiona o serie de produse bio, naturale sau organice, incepand de la cele cosmetice, de ingrijire, de curatenie sau suplimente nutritive si pana la cele alimentare, gospodaresti, de imbracaminte sau pentru mediu ambiental. Pe parcursul expozitiei vor fi lansate mai multe campanii promotionale, cea mai importanta fiind campania „Ceaiul de 1 LEU", realizata de Depozitul de Sanatate Timisoara impreuna cu Laboratoarele Fares Biovital.

Indemnul care trebuie sa ne calauzeasca pe toti - in acest demers de promovare a conceptului bio - nu poate fi decat unul: tot ce este natural, este sanatos!.

EXPO SPA & WELLNESS – este un salon expozitional de sanatate, intretinere si relaxare, reuneste produse si servicii adresate atat specialistilor, cat si publicului larg, fiind prezente saloane si centre medicale dedicate sanatatii si infrumusetarii precum si firme care comercializeaza produse de ingrijire corporala, aparatura SPA, piscine si jacuzzi.

EXPO TRAVEL -este targ de turism care are scopul de a mijloci contactul direct dintre firmele de profil si cerintele potentialilor turisti din Banat, mari iubitori de vacante, sport si cure de sanatate. Firmele participante vor fi prezente cu oferte promotionale, pe toata perioada expozitiei adresandu-se atat celor care cauta o vacanta „last minute", dar si celor care cauta „relaxare" atat in sezonul de toamna, cat si in cel de iarna 2010, centrele SPA fiind cele mai solicitate.

Informatii suplimentare pe: www.starexpo.ro, www.estetic.ro, www.depozituldesanatate.ro, www.vywamus.ro sau la numerele de telefon: 0722285068, 0721260974, 0722517101.