Expo Kinder Day

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
289

Voteaza & Distribuie

Descriere

STAR EXPO TIMISOARA

PALATUL COPIILOR TIMISOARA

SI

DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI TIMI

Va invita sa participati la:

EXPO KINDER DAY

Timisoara, 27 - 31 mai 2009

Editia I

Pavilion expozitional mobil -Platforma TIMCO

(vis-a-vis de Centrul Comercial Kaufland Circumvalatiunii)

Expozitie cu vanzare dedicata Zilei Internationale a Copilului

Programe artistice si educative, concursuri pe toata durata expozitiei

Ziua copilului este un minunat prilej de a sarbatori copilaria, de a iubi si mai mult copiii, aceste micute fapturi neprihanite, lumina si bucuria oricarui parinte, de a le oferi sprijin in a-i pregati pentru un viitor fericit, plin de succese.

Nu este satisfactie mai mare in viata decat sa-ti vezi fiul sau fiica, nepotul sau nepoata sanatosi, veseli, multumiti, senini, bine crescuti fizic si moral, dornici de afirmare a propriei personalitati.

Ziua copilului devine astfel, o buna ocazie, de a face celor mici, bucurii, daruindu-le jucaria preferata, dulciurile poftite, cartea indragita, dar si vestimentatia cea mai potrivita.

Iata cateva din considerentele pe care STAR EXPO, Palatul Copiilor Timisoara si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului le-a avut in vedere la organizarea primei editii a expozitiei EXPO KINDER DAY - manifestare promotionala, comerciala, dar si educativa, ancorata in coordonatele universului copilariei.

Evenimentul va avea loc in perioada 27 - 31 mai 2009, in Timisoara, in pavilionul mobil de 1.200 mp si circa 800 mp pe platforma exterioara, locatia fiind foarte aproape de centrul orasului, vis-a-vis de Centrul comercial Kaufland, zona Circumvalatiunii, zona comerciala intens circulata, locul unde de peste trei ani se organizeaza evenimente expozitionale.