EXPO KILIPIR - TARGUL MARILOR REDUCERI

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
103

Voteaza & Distribuie

Descriere- EXPO KILIPIR –


-Targul marilor reduceri -


Editia II


10 – 14 noiembrie 2010


Platforma Raiffeisen


Pentru a veni in sprijinul agentilor economici, producatori sau comercianti, din industria bunurilor de consum, dar si din alte sectoare, cu impact asupra traiului zilnic al cetateanului, in aceste vremuri de profunda criza financiara si economica, STAR EXPO Timisoara, organizator de evenimente, expozitii si targuri, cu activitate neintrerupta de 4 ani in acest domeniu, va invita sa participati la manifestarea expozitionala " EXPO KILIPIR – TARGUL MARILOR REDUCERI ", organizata in perioada 10 – 14 noiembrie 2010, Platforma Raiffeisen.


Actiunea va creaza posibilitatea de a expune spre vanzare, inclusiv produse din stoc nevalorificate in perioadele rezervate reducerilor de preturi, evitand astfel, intr-o mare masura pierderile pe care le-ati inregistra cu marfurile si serviciile devenite greu vandabile.


Succesul acestui demers este garantat intrucat cumparatorii afectati si ei de efectele crizei, fie ca sunt salariati, someri sau pensionari, sunt interesati in procurarea la preturi avantajoase a unor bunuri de folosinta personala sau pentru nevoile gospodariei. Aceasta, cu atat mai mult cu cat targul este organizat intr-o perioada premergatoare Sarbatorilor de Iarna, iar articolele expuse fiind noi, din productia acestui an, pot constitui veritabile cadouri pentru cei dragi, incepand cu copiii si terminand cu bunicii.


Intreaga strategie de popularizare mediatica a evenimentului desfasurata de catre STAR EXPO, va fi axata pe ideea principala ca la acest targ de toamna-iarna, se vand produse noi, la preturi ieftine, mult mai mici decat cele din rafturile magazinelor.


Aceasta inseamna ca si firmele participante vor beneficia de tarife mai reduse fata de cele practicate in mod obisnuit, din partea organizatorului acestei manifestari expozitionale.


Si, de ce sa nu spunem ca si denumirea targului, cea de "kilipir"- va avea o inriurire psihologica asupra vizitatorului-cumparator, care vine la stand cu convingerea ca face o afacere avantajoasa pentru el, achizitionand marfa la un pret mic, ocazie pe care nu vrea sa o rateze.


Spatiul in care urmeaza sa fie gazduita expozitia, respectiv Platforma Raiffeisen din Timisoara, dispune de toate conditiile pentru ca standurile sa beneficieze de o buna expunere.


SC STAR EXPO SRL TIMISOARA, tel/fax: 0256-431015, 487406